בגינות הפזורות ברחבי העיר נזרעו ונשתלו צמחים ופקעות בר להם יתרונות רבים: עמידים בתנאי אקלים משתנים, אינם זקוקים להשקיה או לדישון, חוזרים לפרוח כל עונה ומושכים ביופיים ובריחם פרפרים ודבורים.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
בחורשת ההסתדרות התכנסו שכנים והורים ותלמידים מבית הספר הדמוקרטי ועבדו ללא לאות בעזרת מדריכים מנוסים שהנחו אותם בפעילות במקום. ל"גינה שבחורשה", הגינה הקהילתית בשכונת רימון, הגיעו תושבים רבים, מבוגרים וילדים, ובעזרת המדריכים הקימו קשת מגוונת מפרחי בר שתצבע את הגינה והחורשה בפריחה אביבית צבעונית בכל שנה ללא השקיה וללא טיפול מיוחד.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ חדשות קריית אונו – להצטרפות
רוצים להגיב לכתבה? היכנסו לקבוצה – אתר החדשות של בקעת אונו
ישירות למייל – כל מה שקורה בעיר – להרשמה
לחצו לייק לעמוד הפייסבוק והישארו מעודכנים – אונו ניוז
לכתבות נוספות:
הפנינג מהאגדות – פתיחת שנת הפעילות של תנועת צב"ר בקריית אונו
גן הילדים בקריית אונו – מרצפות שבורות וצואת חתולים
המדריכים, אנשי המקצוע בתחום שמירה והפצה של צמחי הבר, יצאו מוקסמים מההדרכות ומהפעילות עם תושבי העיר, והודו לעירייה, לצוות המארגן מטעמה, לפעילים ולמשתתפים, על היוזמה, על שיתוף הפעולה ועל ההכרה בחשיבות של החיבור בין הקהילה לצמחי הבר והטבע. בסוף השתילות קיבלו המשתתפים שי מהמחלקה לאיכות הסביבה, שקיות אישיות של זרעי תבלין אורגניים. אירועי שתילה וזריעה של פרחי בר מתוכננים בגינות קהילתיות נוספות בעיר.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]