אתמול (שני) התכנסו בתי הספר היסודיים מקריית אונו לטורניר כדורגל עירוני מיוחד, מרגש ומותח למדי — כזה שייזכר לעוד הרבה זמן. כבר מהרגע הראשון ניתן היה להרגיש באוויר את ההתרגשות של הילדים שהגיעו לתת הכול, תוך שהם מפגינים מהי רוח ספורט אמיתית.
הטורניר שהתקיים באצטדיון העירוני החדש בצומת סביון, כאשר לצד ההתרגשות, בלטה במיוחד האווירה הספורטיבית, כבוד והפרגון ההדדי שנרשמו בין השחקנים.
בתי ספר שלקחו חלק בטורניר: עלומים, רימונים, גולדה, ניר, רונה רמון, אביגדור ורשה, שילה, שרת והדמוקרטי.
מי שניצח על האירוע במקצועיות היה קובי שמאי, מורה לחינוך גופני בתיכון בן צבי ומנהל מגמת הכדורגל בתיכון, קובי שמאי, שנתמך על ידי תלמידי המגמה שהגיעו לשטח, סייעו בניהול וארגון המשחקים, ודאגו לסדר מופתי מהפתיחה ועד הטקס האחרון.

להלן התוצאות:
כיתות ו': נבחרת בית הספר עלומים קטפה את התואר עם המקום ה-1. יחד איתה התברגו על גבי הפודיום נבחרות בתי הספר יעקב כהן (מקום 2) ושרת (מקום 3).
כיתות ה': נבחרת בית הספר יעקב כהן סיימה כשידה על העליונה במקום ה-1. יחד איתה זכו במדליות נבחרות עלומים (מקום 2) ואביגדור ורשה (מקום 3).
מחר (רביעי) יתקיים הטורניר המקביל בכדורגל לנבחרות הבנות של בתי הספר היסודיים בעיר.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News 


