יום חמישי , אוקטובר 23 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / יוזמה מרגשת בקריית אונו – מתנדבות ילמדו את ילדי הגנים שפת סימנים

יוזמה מרגשת בקריית אונו – מתנדבות ילמדו את ילדי הגנים שפת סימנים

במסגרת יוזמה של המחלקה להתנדבות, המורה לקוי השמיעה יוני רוזנבלט מכשיר את המתנדבות לשלב את השפה בפעילותן השוטפת בגנים

יוני רוזנבלט מלמד את מתנדבות קריית אונו את שפת הסימנים.צילום: עיריית אור יהודה
יוני רוזנבלט מלמד את מתנדבות קריית אונו את שפת הסימנים.צילום: עיריית אור יהודה

יוני רוזנבלט, אדם לקוי שמיעה ומורה לשפת סימנים, פתח השבוע קורס ייחודי למתנדבות בגני הילדים בקריית אונו. במסגרת הקורס הוא מלמד את המשתתפות לנהל שיח בסיסי, לבטא רגשות, להשתמש במספרים ושמות ואפילו לשיר בשפת הסימנים – הכול מתוך מטרה אחת: לקרב את ילדי הגנים לעולם התקשורת המרגש של שפת הסימנים.

הקורס הוא יוזמה של המחלקה העירונית להתנדבות באגף לשירותים חברתיים בעיר, ונועד להנגיש לילדים את השפה ולעודד קבלה, הכלה ורגישות לאחר. בתום הקורס יעבירו המתנדבות את הידע שרכשו לילדי הגנים, כחלק מפעילותן ההתנדבותית השוטפת.

מנהלת המחלקה להתנדבות, רחל רביב: "זו יוזמה שמחממת את הלב ומדגימה את העוצמה של הקהילה שלנו. אנו גאים במתנדבות שבחרו להקדיש מזמנן כדי להנגיש לילדי הגנים את שפת הסימנים, ולהפוך את הגנים שלנו למקום שבו כל ילד וילדה מרגישים שייכים ונראים."

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

ליאת גרוסמן תמיר. צילום: שרית נבון

הצעד המפתיע של סיעת האופוזיציה בקריית אונו

תפריט נגישות