יום חמישי , אוגוסט 28 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / אור יהודה: שרון ציוני נבחר למנהל חטיבה עליונה בקריה השש שנתית יובלים

אור יהודה: שרון ציוני נבחר למנהל חטיבה עליונה בקריה השש שנתית יובלים

ציוני, שמשמש כרכז שכבה, מחנך, רכז ומורה לחינוך גופני החל משנת 2002, נבחר לתפקיד בתום הליך מכרזי ויעבוד תחת ד"ר נתי ברק, מנהל הקריה השש שנתית: "כל תלמיד ותלמידה זכאים להרגיש שייכים ולראות את עצמם במערכת ולהתפתח בתוך סביבה שמאמינה בהם, אך גם דורשת מהם"

שרון ציוני. צילום פרטי
שרון ציוני. צילום פרטי

שרון ציוני נבחר השבוע למנהל החטיבה העליונה יובלים אור יהודה תחת ד"ר נתי ברק, מנהל הקריה השש שנתית.

ציוני משמש כרכז שכבה, מחנך, רכז ומורה לחינוך גופני בבית הספר החל משנת 2002, והוא נבחר לתפקיד בתום הליך מכרזי שהתקיים בהשתתפות נציגי עיריית אור יהודה ומחוז תל אביב במשרד החינוך.

ציוני הוא בעל תואר ראשון בחינוך גופני ותואר שני בניהול מערכות חינוך. כמו כן, הוא עבר קורס ניהול בתי ספר "לשם" למנהיגות בית ספרית של חותם.

"אני מאמין שבית ספר טוב הוא כזה שמציב קווים ברורים, משדר יציבות וחזון, אך בו זמנית יודע להכיל, להקשיב ולתת מענה אמיתי לצרכים השונים של התלמידים", מציין ציוני לאחר בחירתו. "המשוואה היא שכל תלמיד ותלמידה זכאים להרגיש שייכים, לראות את עצמם במערכת ולהתפתח בתוך סביבה שמאמינה בהם, אך גם דורשת מהם.

"אני רואה בצוות החינוכי שותף מרכזי להובלה ובתפקיד המנהל אחריות לייצר אקלים של ביטחון, משמעות וקשר חיובי", הוא ממשיך. "כמי שגדל וצמח בתיכון יובלים במשך שני עשורים, אני רואה בצוות החינוכי קבוצה מחויבת, ערכית ואיכותית שאשמח להוביל בשותפות ובאמון ולקדם איתה יחד תהליכים חינוכיים משמעותיים להמשך הדרך".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

קבוצת הנוער מ.כ. אור יהודה. צילום באדיבות המועדון

"המטרה – לבנות מועדון חזק עם תחושת שייכות ובית לבני המקום"

תפריט נגישות