אל תחנת הכיבוי בקריית אונו, הגיעה אתמול בבוקר, שירן ארביב תושבת אור יהודה עם בקשה מלוחמי האש לנסות לאתר בתוך מנוע מכוניתה גור חתולים.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
לוחמי האש האש מורגלים לבצע חילוצי מצילי חיים מזירות אסון אבל התגייסו לבקשתה של שירן והחל לסרוק את הרכב בניסיון לאתר את יללות החתול הקטן.
מספרת שירן -"ירדתי לרכב ושמעתי יללות של חתול מהחלק התחתון של הרכב, לא ידעתי מה לעשות כי לא ראיתי דבר, וחשבתי שהכי נכון יהיה לגשת לתחנת הכיבוי ולבקש את עזרת לוחמי האש.
שירן:" ידעתי שהחתול תקוע בצד האחורי של הרכב, אבל הבנתי שלא אוכל להוציא אותו משם בעצמי. ביקשתי עזרה מאחד מעובדי המוסכים בעיר והעובד שם הרגיע אותי 'שכמו שהוא נכנס כך הוא יצא'. מכיוון ואני מאוד אוהבת בעלי חיים, לא ויתרתי והחלטתי שאני ניגשת לתחנת הכיבוי הקרובה. צלצלתי בפעמון השער, שאלו אותי מה אני צריכה והשבתי שחתול נתקע לי ברכב ואני מבקשת שיחלצו אותו.
בתחנת הכיבוי פגשה את לוחמי האש בפיקודו של רב רשף רענן בן משה, שהתגייסו לסייע לשירן.
מספרת שירן – "עלי לציין כי היו שם בחורים מדהימים, ממש מלאכים, שעבדו יותר משעה כדי לפרק חלקי פלסטיק מהמכונית , כולל את הגלגל. מתברר שהגור נכנס בצד הפנימי של הפגוש מבלי יכולת לצאת. אני לא יודעת איך הוא בכלל הצליח להיכנס לשם..".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
גאה בך אישתי היקרה
אנשים יקרים, כל הכבוד לכם ולמדווחת. אתם מחזירים לי את האמון בבני האדם.