יום רביעי , מרץ 12 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / יוזמה באור יהודה: קורסי ניהול זמן לגברים ועיצוב שיער לנשים במחיר מוזל

יוזמה באור יהודה: קורסי ניהול זמן לגברים ועיצוב שיער לנשים במחיר מוזל

העירייה פתחה סדנת ניהול זמן ודחיינות לגברים במימון מלא • במקביל, נפתח מחזור שלישי לקורס עיצוב שיער לנשים • רה"ע ליאת שוחט: "מעניקים כלים מקצועיים להתפתחות כלכלית ולהגשמת מטרות"

קורסים לתושבים ניהול זמן לגברים. צילום: דוברות עיריית אור יהודה
קורסים לתושבים ניהול זמן לגברים. צילום: דוברות עיריית אור יהודה

עיריית אור יהודה ממשיכה להרחיב את ההזדמנויות לתושביה להתפתחות אישית ומקצועית עם פתיחת שני קורסים מסובסדים: סדנת ניהול זמן ודחיינות לגברים וקורס עיצוב שיער לנשים.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


בסדנת ניהול הזמן, שהחלה לאחרונה במרכז הקהילתי "תפוח פיס", משתתפים כ-20 גברים תושבי העיר. המשתתפים לומדים שיטות מעשיות להתמודדות עם דחיינות ולשיפור יכולות הניהול העצמי שלהם, במסגרת ארבעה מפגשים בני 3 שעות כל אחד. הסדנה מתקיימת במימון מלא של העירייה ובשיתוף עם מרכז כיוון של מחוז מרכז.

במקביל, נפתח מחזור שלישי לקורס עיצוב שיער לנשים, המאפשר לכ-15 תושבות העיר לרכוש מקצוע מבוקש. הקורס כולל 12 מפגשים בני 3 שעות כל אחד, ומועבר על ידי בית הספר לעיצוב שיער של רחלי בר. בסיום הקורס יקבלו המשתתפות תעודת גמר שתסייע להן להשתלב בשוק העבודה.

קורסים לתושבים עיצוב שיער לנשים. צילום: דוברות עיריית אור יהודה
קורסים לתושבים עיצוב שיער לנשים. צילום: דוברות עיריית אור יהודה

הקורס לעיצוב שיער הוא חלק ממערך ההכשרות לתושבות העיר שיוזמת העירייה, במטרה להנגיש קורסים והכשרות במחירים מסובסדים קרוב לבית, במקום לרכוש השכלה מקצועית במכללות חיצוניות במחיר מלא.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "העירייה ממשיכה לפעול למען תושבי אור יהודה במטרה להעניק להם כלים מקצועיים להתפתחות כלכלית ולהגשמת מטרותיהם. אני מודה לסגני, שלמה זלמן סיונוב, ולכל השותפים לעשייה ומאחלת למשתתפים הצלחה רבה".

בעירייה מסבירים כי יוזמה זו היא חלק ממגמה רחבה יותר של העירייה לפיתוח ההון האנושי בעיר ולעידוד תושבים לרכוש כלים שיסייעו להם להשתלב בשוק העבודה ולשפר את מצבם הכלכלי.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

חילוץ מפעילת עגורן באתר בנייה בקריית אונו. צילום: כיבוי אש

מבצע חילוץ מורכב בקריית אונו: מפעילת עגורן חולצה מגובה רב

תפריט נגישות