מצרכים (ל- 3 סנדוויצים)
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
1 לחם שיפון פרוס
600 גר’ פרוסות חזה עגל כבוש בישון קל
מיונז איכותי
חרדל דיגו’ן חלק
פרוסות דקות של מלפפון
פרוסות דקות של עגבנייה אדומה וקשה.
צנצנת מלפפון כבוש/ צנצנת כרוב כבוש
איך להשיג את החזה עגל?
מניעים את הרכב ונוסעים למעדנייה של גולשטיין בצומת סביון מבקשים 600 גר’ חזה עגל כביש לסמוק מיט סנדוויץ’. אפילו מרחוק: סנדוויץ’ סמוק מיט וכרוב ממולא חגיגי. המטבח היהודי מזרח אירופאי שעוצב ע”י המהגרים היהודים בארה”ב למטבח הדלי, הוא בעצם חלק מהשורש הקולינרי שלנו. העובדה שכל כך נדיר למצוא כאן אוכל כזה שגם מצליח להצטיין היא סוג של תעודת עניות לסצנה בישראל. הסנדוויץ’ והכרוב היו נהדרים. באמת. בסנדוויץ’ היה בשר חזה עגל שנכבש זמן רב. הוא היה רך וענוג, מלא טעמי בשר, שמנמן ברמות פליליות, בדיוק כמו שצריך, ועם לחם מצוין ומלפפון בחמיצות עדינה. זה כריך ענק, עם למעלה מ-200 גרם בשר, ששיפוד תקוע באמצעו. כמו שאוכלים אצל רובן, להבדיל רק עם טעם של ארוחת צהריים, להבדיל ממנצ’יס, ובטעמים הרבה פחות אגרסיביים.
דבריו של מבקר המסעדות אבי פינתי:
אפשר בוודאות לקבוע שמדובר בכריך הטוב ביותר מסוגו בישראל כולה.
http://www.maadania.co.il/
להזמנות חייגו : 03-5330304
כתובת – מרכז מסחרי צומת סביון סמוך לתחנת הדלק פז
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]