הקצביה, שקיימת מאז שנת 2011, משווקת ללקוחות פרטיים מוצרי בשר ועוף מתוצרת מפעל הבשר שרעבי אהרון שיווק ובשר שהוקם ע”י אהרון שרעבי בשנת 1985.
החנות מציעה ללקוחותיה מגוון רחב של מוצרים מבשר, עוף, דגים וקפואים למיניהם ועד לרטבים וכלי מטבח של טובי היצרנים בעולם. כול מוצר שנמכר בקצביה עובר בדיקת איכות קפדנית ע”י הצוות המקצועי של החנות על מנת שהלקוחות ייהנו ממוצר איכותי ומצוין. צוות הקצבים שבקצביה הינו צוות מקצועי ומהימן אשר עובר הכשרות מקצועיות בתחום ומקפיד על רמת שירות גבוהה וחיוך קבוע – הכל על מנת לספק ללקוח חווית קניה ומקצועית.
הקצביה מתנהלת תחת השגחה של משגיח צמוד ויש לה הכשר של רבנות אור יהודה והכשרים של בד”ץ. אין ספק שלהגיע לקצביה עצמה זו חוויה בפני עצמה, אך לעסוקים מביננו, קיימים משלוחים לכל בקעת אונו.
לכבוד החגים, ביקשנו ממומחי הבשר בקצביה מתכון מיוחד, אשר יהפוך לנושא השיחה בערבי החג הקרובים, אך יהיה מהיר ופשוט.
מתכון 4-5-6 – צלעות טלה עסיסיות!
לכבוד עונת החגים אנו מזמינים אתכם לנסות את מתכון פטנט 6-5-4 שלנו!
זה מתכון מעולההההה לצלעות טלה עסיסיות! ולמה הוא נקרא ככה?
כי תצטרכו 6 צלעות, 5 מרכיבים ו-4 דקות עבודה! ואפילו לא תצטרכו להדליק את המנגל… למרות שאפשר.
מוכנים לזה?
מה תצטרכו? 5 מרכיבים:
5 שיני שום כתושות
1 עלה רוזמרין
1 עלה טימין
2 כפיות מלח
שמן זית
איך מכינים?
מערבבים בקערה את השום הכתוש, הרוזמרין הקצוץ, הטימין הקצוץ המלח ו-2 כפות שמן.
מכניסים לקערה את צלעות הטלה, מורחים אותן היטב במרינדה ומכניסים למקרר לשעה. (אם אתם ממש רעבים – גם חצי שעה תספיק (
מחממים תנור ל-200 מעלות. בינתיים צורבים בסיר/מחבת (שיכולים להיכנס גם לתנור) את הצלעות יחד עם 2 כפות שמן זית – 3 דקות מכל צד.
ולתנור! זהו. אחרי 10 דקות תקבלו צלעות רכות ועסיסיות, במידת עשייה מדיום-רייר.
בתאבון!
אהרון שרעבי- שיווק בשר
כתובת: היצירה 6 אור יהודה
טלפון להזמנות: 03-6336767
להזמנה בוואטסאפ לחצו כאן
בקרו בעמוד הפייסבוק- שרעבי שיווק בשר
הקצבייה הכי נקייה והכי מקצועיים באזור במחירים שווים לכל כיס9