שוטרי ופקחי יחידת השיטור העירוני באור יהודה, הפועלים תחת תחנת משטרת מסובים, פשטו השבוע על דירה בעיר ועצרו שלושה שוהים בלתי חוקיים (שב"חים) ואת בעל הדירה שעל פי החשד סיפק להם מקום לינה. לאחר חקירה מהירה, הוגשו כתבי אישום נגד כל הארבעה.
הפעילות בוצעה כחלק מאכיפה ממוקדת של משטרת ישראל נגד עבירות העסקה, הסעה והלנה של שוהים בלתי חוקיים, במטרה לחזק את ביטחון הציבור.
על פי הודעת המשטרה, שוטרי ופקחי השיטור העירוני הגיעו לדירה באור יהודה כשבידיהם צו חיפוש שהוצא על ידי בית המשפט. במקום אותרו שלושה גברים (בני 29, 32 ו-44), תושבי השטחים, השוהים בישראל ללא אישורי שהייה כחוק.
שלושת השוהים ובעל הדירה, תושב המקום, נעצרו והועברו לחקירה בתחנת משטרת מסובים.
עם סיומה של חקירה מהירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז תל אביב הגישה כתב אישום נגד שלושת השב"חים בגין כניסה ושהייה בישראל שלא כחוק. במקביל, הוגש כתב אישום נפרד נגד בעל הדירה בגין הלנה והעסקה של תושב זר. המשטרה ביקשה גם את מעצרם של כלל החשודים עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]