יום רביעי , מאי 14 2025
דף הבית / חדשות אור יהודה / ליאור פן מאור יהודה זכה באולימפידע במתמטיקה

ליאור פן מאור יהודה זכה באולימפידע במתמטיקה

ליאור פן מבי"ס שיזף זכה באולימפידע במתמטיקה

האולימפידע המסורתית נערכה בשבוע שעבר בהיכל התרבות באור יהודה וכללה שאלות לוגיות וחשבוניות בהשתתפות נציגים מכל בתי הספר. במקום השני זכה אורי שניידמן ובמקום השלישי אסף כחלון.


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז



האולימפידע במתמטיקה כבר מזמן הפכה למסורת באור יהודה, כאשר מדי שנה תלמידי כיתות ו' משתתפים בתחרות העירונית בתחום, וזוכים לעידוד מחבריהם לבתי הספר שגדשו את היכל התרבות. האירוע נערך במעמד ראש העיר, ליאת שוחט, ומנהלת אגף החינוך, תמר חכימי, כאשר מי שמובילה את התחרות היא גלית שבתאי, המפקחת מטעם משרד החינוך.

התחרות נערכה בשני שלבים, כאשר בשלב הראשון השתתפו 4 תלמידים מכל בית ספר והתחרו בפיתרון שאלות לוגיות וחשבוניות כאשר הם צברו ניקוד, ובהתאם לכך התלמידים המובילים בדירוג העפילו לשלב השני תוך שהם גוררים את הניקוד שצברו קודם. בשלב השני, רמת הקושי של השאלות עלתה, ובשיאה של התחרות הוצגה שאלת ראש העיר על ידי ליאת שוחט.

לאחר שקלול כל התשובות לשאלות עלה כי ליאור פן, תלמיד בית ספר שיזף, זכה במקום הראשון. את המקום השני גרף אורי שניידמן מבית ספר סביונים ובמקום השלישי זכה אסף כחלון מבית ספר אהוד מנור.

צילומים: וידאו אקשן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

נבחרת הריקוד של אור יהודה בדרך לאליפות אירופה בפולין. צילום: דוברות עיריית אור יהודה

ייצוג כחול-לבן: נבחרת הריקוד של אור יהודה מתחרה באליפות אירופה

תפריט נגישות