יום חמישי , אפריל 16 2026
דף הבית / עמוד הבית ראשי / תאונה בסביון: רוכבת קורקינט בת 16 נפצעה באורח קשה ברחוב הברוש

תאונה בסביון: רוכבת קורקינט בת 16 נפצעה באורח קשה ברחוב הברוש

צוותי מד"א הוזעקו אחר הצהריים ליישוב ופינו לבית החולים שיבא נערה עם חבלה רב-מערכתית, כשהיא בהכרה. רופא מד"א שטיפל בה: "היא שכבה לצד הדרך עם חבלות קשות, הענקנו לה טיפול מציל חיים"

תאונה בסביון. צילום: תיעוד מבצעי מד"א
תאונה בסביון. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

תאונת דרכים אירעה הערב ביישוב סביון: נערה בת 16 שרכבה על קורקינט חשמלי (גלגינוע) נפצעה באורח קשה במהלך הרכיבה ברחוב הברוש.

מדוברות מד"א נמסר: "בשעה 17:04 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על נערה, רוכבת גלגינוע (קורקינט חשמלי) שנפצעה במהלך הרכיבה ברח' הברוש בסביון. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שיבא תל השומר נערה בת 16 במצב קשה, בהכרה עם חבלה רב מערכתית.

ד"ר עומרי גורגה, רופא במד"א סיפר: "ראינו את הנערה שוכבת לצד הדרך כשהיא בהכרה וסובלת מחבלות קשות בגופה, לאחר שנפצעה במהלך רכיבה על קורקינט חשמלי. הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה יציב."

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

הילדה שנפצעה. צילום באדיבות המשפחה

"כלי רצחני" על המדרכה: ילדה בת 11 נפצעה קשות מפגיעת קורקינט חשמלי

תפריט נגישות