יום חמישי , נובמבר 13 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / הגניבה מסביון, המעצר ברנתיס: שני חשודים נלכדו "על חם"

הגניבה מסביון, המעצר ברנתיס: שני חשודים נלכדו "על חם"

בלשי משטרת בני ברק - רמת גן פעלו באופן סמוי ואיתרו את החשודים, תושבי הפזורה, במחסום רנתיס. ברכבם נתפס הרכוש יקר הערך שכככל הנראה נגנב מאתר הבנייה. מעצרם הוארך

הרכוש יקר הערך שנתפס. צילום: דוברות המשטרה
הרכוש יקר הערך שנתפס. צילום: דוברות המשטרה

בפעילות מבצעית סמויה של בלשי משטרת בני ברק – רמת גן ביום חמישי, נלכדו שני חשודים, תושבי הפזורה הבדואית בני 23 ו-31, שגנבו על פי החשד גלילי חשמל יקרי ערך מאתר בניה בסביון. השניים נתפסו על ידי הכוחות הסמויים לאחר סריקות נרחבות, וברכבם אותר הרכוש הגנוב, לצד כפפות עבודה וכסף מזומן.

מדוברות המשטרה נמסר: "במסגרת הפעילות, הכוחות הסמויים ניהלו סריקות נרחבות ואיתרו את החשודים במחסום רנתיס.

כוחות הבילוש חתרו למגע ולכדו את שני החשודים. ברכבם של החשודים נתפסו גלילי חשמל יקרי ערך, שעפ"י החשד נגנבו מאתר הבנייה ביישוב סביון. כמו כן נתפסו כפפות עבודה, פלאפונים וכסף מזומן בסך 1,200 ש"ח.

השוטרים עצרו את שני החשודים, בני 23 ו-31, תושבי הפזורה הבדואית, והם הובאו לחקירה בתחנת המשטרה שבסיומה נכלאו.

ביום ו', בימ"ש השלום בת"א האריך מעצרם עד 10/11/25".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

צילום אילוסטרציה canva

9 מיתוסים על תזונה וסוכרת שכדאי להפסיק להאמין להם

תפריט נגישות