יום חמישי , יולי 31 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / צפו במרדף – גנבו רכבים מיהוד ונעצרו על חם

צפו במרדף – גנבו רכבים מיהוד ונעצרו על חם

שני החשודים, שוהים בלתי חוקיים שלא הוציאו רישיון נהיגה מעולם, נעצרו והובאו לחקירה בתחנת משטרת מסובים שבסיומה נכלאו ומעצרם הוארך מעת לעת

יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה שני כתבי אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים כנגד שני תושבי שטחים בחשד לגניבות כלי רכב מיהוד.

שוטרי תחנת מסובים קיבלו בתאריך 26.10.22 לפנות בוקר דיווח מחברת איתור על שני רכבים בנסיעה זה אחר זה, כאשר לא נמצאים ברשות הבעלים.

במסגרת סריקות מהירות של השוטרים, אותרו שני כלי הרכב הגנובים כאשר הם במנוסה בכביש 40. השוטרים עצרו חשוד על כביש 40 לאחר שניסה לנגח את הניידת באמצעות הרכב הגנוב. החשוד, בן 20 מדיר דבואן.

בתוך כך, החשוד ברכב הגנוב השני נמלט מהמקום ולאחר סריקות אותר ע"י שוטרי תחנת לוד בצומת גינתון. החשוד, בן 18 מארטאס.

נתפסו שני כלי הרכב הגנובים ונעצרו שני חשודים בחשד לגניבות הרכבים.

שני החשודים, שוהים בלתי חוקיים שלא הוציאו רישיון נהיגה מעולם, נעצרו והובאו לחקירה בתחנת משטרת מסובים שבסיומה נכלאו ומעצרם הוארך מעת לעת.

בסיומה של חקירה מואצת של חוקרי תחנת מסובים, ביום חמישי יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום כנגד החשודים בעבירות של גניבת רכב, היזק לרכוש, כניסה לישראל שלא כחוק, נהיגה ברכב ללא ביטוח, נהיגה ללא רישיון נהיגה שלא הוצא מעולם ונהיגה פוחזת ברכב. יחד עם כתבי האישום הוגשה נגדם גם בקשת מעצר עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

תגובה אחת

  1. לא מספיק שנעצרו על חם ,יש לבנות בית כלא בנגב ולהכניס אותם לתקופות מאסרים ארוכים למען יראו ויראו ,ואת השופטים שמשחררים אותם יש להחליף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

רעידת אדמה. צילום אילוסטרציה canvaעיצוב ללא שם – 2025-07-30T201941.833

החשש: רעידת אדמה בעוצמה משמעותית כבר בשנים הקרובות

תפריט נגישות