הילדים נהנו במהלך כל שעות הערב מג'ימבורי גדול במיוחד, מתקנים מתנפחים, פעילויות ג'אגלינג ועוד שלל פעילויות לכל המשפחה. חגיגת פתיחת הקיץ המסורית של יהוד-מונוסון היא הגדולה ביותר באזור והפכה למסורת אותה מארגנת באופן קבע מחלקת התרבות והאירועים בניצוחה של לימור גבריאל.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
לכתבות נוספות:
עמותה מקצועית תנהל מועדונית לבעלי צרכים מיוחדים ביהוד
מתנ"ס יהוד: האקדמיה למחול על שם פנינה כהן חדד ז"ל
מנכ"לית העירייה, שירה דקל-כץ שנכחה במקום בירכה על האירוע וציינה כי: "אין ספק כי תושבי ותושבות יהוד-מונוסון יודעים לחגוג. שמחנו לפתוח את קיץ 2018 בחגיגה הגדולה ביותר בבקעת אונו יחד עם אלפי תושבי העיר והכוכבים שהגיעו אלינו להופיע ולשמח את כולנו. היה אירוע מוצלח ביותר, פעילויות הקיץ ממשיכות לכל אורך החופש הגדול בשלל פעילויות ואירועים בכל רחבי העיר למען כל תושבי ותושבות העיר, ילדיהם ולמען רווחתם. מאחלת שיהי קיץ בטוח ומהנה".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]