יום חמישי , ינואר 29 2026
דף הבית / עמוד הבית ראשי / עקיצה ב-95 אלף שקל: כתב אישום נגד חשוד שגנב מוצרים מסופרים ביהוד ובערים נוספות

עקיצה ב-95 אלף שקל: כתב אישום נגד חשוד שגנב מוצרים מסופרים ביהוד ובערים נוספות

החשוד נהג להיכנס לסניפים, למלא עגלות במוצרים ולהימלט מבלי לשלם. החקירה חשפה כי החשוד פעל ביהוד כבר ב-2024 והמשיך את מסע הגניבות בערים נוספות במרכז, עד שנעצר על ידי הבלשים

תיעוד ממצלמות האבטחה. צילום: דוברות המשטרה
תיעוד ממצלמות האבטחה. צילום: דוברות המשטרה

משטרת מחוז תל אביב הגישה השבוע כתב אישום נגד החשוד גבר בן 61 מתל אביב, בגין גניבה של מוצרים מסופרמרקטים בהיקף של כמעט 100 אלף שקלים.

להצטרפות לקבוצת העדכונים בזמן אמת >> לחצו כאן

חוקרי מחלק שגרה במשטרת בני ברק–רמת גן ניהלו בחודשים האחרונים חקירה סמויה בעקבות דיווחים על גניבות חוזרות ונשנות.

החשוד היה נכנס לסופרמרקטים, מעמיס את העגלה במוצרים ויוצא מהמקום מבלי לעבור בקופה.

ממצאי החקירה חושפים כי העיר יהוד הייתה אחד היעדים של הגנב כבר בתחילת הדרך. במהלך שנת 2024 ביצע החשוד גניבות בשני סופרמרקטים – ביהוד ובפתח תקווה – וגנב מהם סחורה בשווי כולל של 24,470 ש"ח.

לדברי המשטרה במהלך שנת 2025 החשוד הרחיב את פעילותו לשבעה סופרמרקטים נוספים בערים בני ברק, חולון, נס ציונה וקריית עקרון. בשנה זו לבדה הצליח לגנוב מוצרים בשווי של 71,040 ש"ח. בסך הכל, הנזק המצטבר לרשתות השיווק עומד על 95,510 ש"ח.

צילום: דוברות המשטרה
צילום: דוברות המשטרה

בתאריך 21.1.26, לאחר פעילות מודיעינית ומבצעית, איתרו בלשי המשטרה את החשוד ועצרו אותו על פי צו מעצר. מעצרו הוארך מעת לעת בבית המשפט לצורכי החקירה.

עם סיום החקירה יחידת התביעות של משטרת מחוז תל אביב הגישה כתב אישום נגד החשוד בגין גניבות, וכן בקשה למעצרו עד תום ההליכים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

פרופ' שולמית מיכאלי

קריית אונו מצדיעה לה: פרופ' שולמית מיכאלי היא כלת פרס ישראל

תפריט נגישות