"ביהוד והסביבה כבר יודעים, ש-'אמיגוס' זו המעדנייה מספר 1!", כך אומר הבעלים, שבתאי (שבי) קרן, על חנותו המתמחה בבשרים איכותיים וטריים, מתוצרת כחול -לבן. "אצלנו בקצביה יש בשר טרי ישראלי, מצפון הארץ, לא מיובא, לא קפוא ולא מופשר…". ולכל מי שמבין 'טיפה', בבשרים יודע, שזהו הבדל משמעותי הן מבחינת הטעם והן מבחינת האיכות.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
מעדניית 'אמיגוס', היא סוג של גן עדן לגרגרנים ולאנשים שיודעים לזהות ולאכול דברים איכותיים. החנות מעוצבת בהשראת השווקים המקומיים באיטליה. חוץ מבשר משובח, ניתן לרכוש כאן לכבוד הארוחות, גם מבחר גדול של יינות, מיובאים ומקומיים. יש כאן גם דגים, פסטה טרייה ופסטה איטלקית משובחת, ומבחר של חומרי גלם איכותיים מהמטבח האסיאתי.
שבי, מה הנתח הכי ייחודי באמיגוס?
"המיוחד שלנו הם סטייק פריים ריב- שהוא אנטריקוט עם עצם, בדרך כלל שוקל כשבעה קילו לגוש, אבל אנחנו פורסים אותו לסטיקים, של כחצי קילו עם עצם, או כ- 350 גר לסטיק- ללא עצם. לא נדרש תיבול מיוחד, שמים על האש ומעל רק מלח ופלפל גרוס, ולדעתי גם לא צריך משהו אחר. נתח נוסף מעולה שאני ממליץ לבשל הינו על סינטה מצוינת לתבשיל רוסט ביף".
איזה נתח אהוב עליך במיוחד?
"אני אוהב כמה במיוחד, כמו נתח 'פיקניה', או את האנטריקוט והסינטה. שהם נתחים שמנים ואיכותיים".
אמיגוס – רחוב העצמאות 6 יהוד
טלפון: 0722506659
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
מגיעה מירושלים לאמיגוס לקנות בשר איכותי. כמי שמבינה בבשר, זה המקום שבו תמצאו בשר איכותי, בית מרקחת לבשר. האיכות, השירות, יחס אישי, מעולהההה.