סנדוויץ' תמיד יישאר הפתרון הפופולרי ביותר של עולם האוכל המהיר, הסוד הוא לגרום לו להיות הטוב ביותר מבחינת ערכיו התזונתיים ובנוסך שיהיה טעים ומשמח… הסנדוויץ' נימדד תמיד באיכות הלחם, טריותו, מרקמו צורתו וטעמו אח"כ תכולתו שנותנת לו גם את שמו.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
הסנדוויץ' נארז בצורה נוחה לנשיאה ונגישה לאכילה בזמן אמת, לכן ניקח אותו למקום העבודה, לטיולים,לבית ספר, אז עד פה הכול בסדר ודי ברור אז איך אנחנו הופכים את הסנדוויץ' (כריך) לארוחה ואיך צריך להשקיע בו מחשבה ואיך אפשר להמציא אותו כול פעם מחדש ?
אז אני אומר לכם שהגאונות באמת בפשטות ! הכול נמצא סביבנו ,רק צריך להשתמש נכון בחומרי הגלם. הסנדוויץ' צריך להיות טעים זה בטוח אבל ערכיו התזונתיים הם חשובים לא פחות אפילו אף יותר לגופנו. האנרגיה שנוצרת בגופנו הריכוז וכמובן השובע. אז חשוב לבחור לחם עם ערכים תזונתיים גבוהים ,קמח מלא/ כוסמין/שיפון, שילוב של דגנים ופיצוחים. מילוי הסנדוויץ'- ניתן לשדרג אותה במקום ביצים רגילות בביצים אורגניות, במקום ממרח משומר ממרח טבעי, שילוב של ירקות טריים, אנטיפסטי, נבטים, חסות ועלים.
אנו במעדנית גולדשטיין מכינים פסטרמה מחזה הודו טבעי, טרי, ביתי וכמובן מנתח שלם. אם ילדכם אוהבים פסטרמה – זה הזמן להעניק להם ארוחה נפלאה בתוך סנדוויץ'. זה המתכון שבחרתי להציג בפניכם, שנת לימודים פורייה ומהנה ושיהיה בהצלחה.
טיפ והמלצה – לילדים יש פתרונות מדהימים בלחם ארטיזן פיתות טריות ולחמניות בית ספר מקמח מלא ופיתות כוסמין נהדרות של "טאוברד" 100% קמח כוסמין וללא חומרים משמרים.
פסטרמה חזה הודו טרי טרי
נתח חזה הודו טרי שמשקלו 1 ק"ג( חצי פרפר)
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
מורחים את נתח החזה הודו בדבש שמן זית פפריקה מלח ופלפל משרים במקרר בכלי סגור ללילה או לפחות 4 שעות לאחר מכן מעבירים למגש צלייה. מחממים תנור ל 180 מעלות וצולים למשך 26-30 דקות, (במידה ונתח חזה ההודו קטן יותר להפחית את זמן הצלייה). מוצאים מהתנור ונותנים לפסטרמה לנוח כ-12 דקות ומגישים כמנה עיקרית או פרוסים פרוסות דקות לסנדוויץ' טעים טרי ובריא, טוב למשך 4-5 ימים כפסטרמה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]