מעדניית גולדשטיין בצומת סביון עם מתכון חדש לקראת הפסח
כמות מנות 8 לביבות גדולות או 16-18 קטנות:
מצרכים:
3 מצות שרויות במים כ-1 שעה(בלי קיצורי דרך)
3 ביצים טרופות
70 גרם גבינת כנען(כ-3 כפות)
70 גרם מוצרלה מגורדת(כ-3 כפות)
2 פטריית פורטובלו
2 גבעולים של טרגון מופרדים מעליהם.
2 כפות פטרוזיליה קצוצה או שמיר
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
אופן הכנה:
לאחר השריית המצות מסננים וסוחטים מנוזלים, מוסיפים את הביצים מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים במלך ופלפל לפי טעם. מחממים מחבת לחום בינוני מוסיפים 1/3 כוס שמן תירס ובעזרת כף מניחים מן המסה ויצרים לביבות. מטגנים עד גוון זהוב מכול צד מגישים .
הגשה:
עם שמנת חמוצה יוגורט או קרם פרש.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]