למי שלא מכיר, את המסעדה הפינתית ברחוב שחם בפתח תקווה, צמוד ליכין סנטר, כדאי שיזמין מקום לארוחת ערב קסומה באמצע השבוע. מסעדה קטנה עם לב ענק שכל המנות נעשות באהבה והשקעה של מוצרים איכותיים וטעם מנצח.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
האיטלקיה הוותיקה הזו פועלת מעל לשש וחצי שנים ולוקחת את פ"ת הכי קרוב שיש לארץ המגף. בטריולה תפריט מגוון שכולל פיצות קריספיות מהטאבון, פסטות בעבודת יד שלא יביישו אף מאמא איטלקיה מיומנת, פירות ים טעימים, בשרים מיושנים מהצפון ומנות ראשונות נפלאות.


עברנו לטעום את העיקריות, שיוגשו בסילבסטר. ניוקי פטריות בחמאת פורצ'יני וציר עוף, תרד, סלטון פטריות, קרם מסקרפונה ואבקת פורצ'יני. מדובר בלהיט, שנזלל עד תום.
מנה מפתה בקסמה הייתה גם הסינטה שיושנה 45 ימים בטרם נשזרה עם דלעת בטאבון, גזרים צבעוניים, ארטישוק ירושלמי וגלדי בצל ברוטב בצלים. תאווה לחיך. אם אתם בעניין של פירות ים, מומלץ שתתמקדו ברוטולו – פירות ים במילוי גבינות שרימפס, סקאלופ צרוב, קלמארי סגול וסלטון סלרי. לשמרניים שביניכם אמליץ על סלמון מעושן על מצע של רביולי חלמון סנט מור. גם על הקרניבורים חשבו כאן עם מבחר נתחים על העצם שעברו יישון.
בסילבסטר יוגשו שני קינוחים מושחתים במיוחד. הראשון, הפלא ופלא, נקרא "שוקולד מושחת". מדובר בקערת שוקולד במילוי מוס נוגט, ריבת חלב, פיסטוק עם שטרויזל, חמאת בוטנים וקראנץ' אגוזים. השני, "יער אדום" מורכב מתותים ופירות יער עם מוס מסקרפונה, סורבה תותים, קרם לימון, שטרויזל חמאה ודפי פילו. שתי מנות אלה מהוות סיום ראוי לארוחה בלתי נשכחת, שבן או בת הזוג שלכם יעריכו!
צילומים – חן חכים
טריולה,
השחם 14, פתח תקוה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News 




