יום העצמאות הוא גם יום העל האש – חגית יוסף משתפת את קוראי אונו ניוז במתכון הביתי שלה לקבב המושלם.

| 500 גרם בשר צלעות טרי |
| 100 גרם שומן טלה |
| 3 שיני שום |
| פטרוזיליה |
| כף פפריקה |
| כפית כמון |
| כפית מלח |
| כפית פפריקה חריפה למי שרוצה פיקנטי |
| כפית סודה לשתיה |
| שמן זית |
אופן ההכנה –
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
קוצצים את הירק גס
ומוסיפים את הבשר והתבלינים
לאחר מכן, נוסיף סודה לשתיה ושמן זית.
מערבבים ומכינים קציצות קבב.
חג עצמאות שמח.

לעמוד הפייסבוק – www.facebook.com
טלפון – חגית יוסף – שפית בישול בריא
נייד 050-9027456
לאתר לחצו כאן!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News 


