הרגע שלכם בסופ”ש – כך תהפכו את חליטות הגן הקסום שלכם לארטיקים מרעננים.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
מתכון לקרטיב פירות
מצרכים ל-4 קרטיבים קטנים / 2 קרטיבים גדולים:
1 תבנית קרטיבים
2 שקיקים מאחת מחליטות הגן הקסום של ויסוצקי: לימונענע, הילולי פירות או פירות יער.
הוראות הכנה:
חולטים את 2 השקיקים עם 2 כפות סוכר / דבש / ממתיק ב50 מ”ל מים רותחים.
מערבבים היטב עד להמסה.
לאחר כ- 5 דקות מוציאים את השקיקים ומוסיפים 100 מ”ל מים קרים
שופכים לתבניות ארטיק ומוסיפים מקל.
מקפיאים בפריזר כמה שעות עד שקפוא לגמרי.
מוציאים, טועמים ונהנים.
טיפ:
ניתן להוסיף פירות טריים/ קפואים חתוכים לקוביות – אפרסק, משמש, פירות יער, מנגו ואז להפחית בכמות ההמתקה.
מתכון לארטיק פירות חלבי
מצרכים ל-4 קרטיבים קטנים / 2 קרטיבים גדולים:
1 תבנית קרטיבים
2 שקיקים מאחת מחליטות ויסוצקי: חמדת השקד, ארל גריי, פירות יער, הילולי פירות ועוד
הוראות הכנה:
חולטים את 2 השקיקים עם 2 כפות סוכר / דבש/ סילאן/ ממתיק ב50 מ”ל מים רותחים.
מערבבים היטב עד להמסה.
לאחר 5 דקות מוציאים את השקיקים ומוסיפים 150 מ”ל חלב שקדים\ סויה\ רגיל
שופכים לתבניות ארטיק ומוסיפים מקל.
מקפיאים בפריזר כמה שעות עד שקפוא לגמרי.
מוציאים, טועמים ונהנים 😊
טיפ:
ניתן להוסיף שברי שקדים לקבלת מרקם קראנצ’י.
בנוסף, לקבלת מרקם עשיר יותר ניתן להחליף את החלב ביוגורט.
מתכון לגרניטה לימונענע\ לימונית לואיזה
מצרכים ל-2 כוסות גרניטה:
4 שקיקים מאחד מטעמי הגן הקסום של ויסוצקי: חליטת לימונענע או חליטת לימונית לואיזה
הוראות הכנה:
בקופסא שטוחה יחסית המתאימה למים רותחים וקפואים עם מכסה (מזכוכית, מתכת או פלסטיק איכותי)
חולטים את 4 השקיקים עם 4 כפות סוכר ועם 100 מ”ל מים רותחים.
מערבבים היטב כדי להמיס את הסוכר.
לאחר 5 דקות מוציאים את השקיקים ומוסיפים 300 מ”ל מים קרים.
מוסיפים חופן נענע קצוצה (ללימונענע) או לואיזה טרייה (ללימונית לואיזה) ומכניסים לפריזר.
אחרי שמתחיל מעט לקפוא מגרדים עם מזלג, כך כל שעה עד להגעה למרקם הגרניטה.
להגברת החוויה ניתן להעביר לכוס ולשתות כמו ברד.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]