יום רביעי , נובמבר 26 2025
דף הבית / מדורים / צרכנות / לואקר טורטינה בטעם חדש ומפנק

לואקר טורטינה בטעם חדש ומפנק

מותג לואקר משיק טעם חדש בסדרת טורטינה האהובה – טורטינה במילוי קרם בטעם קרמל ובציפוי שוקולד חלב משובח.

לואקר – טורטינה קרמל (צילום – לואקר, איטליה)
צילום: לואקר, איטליה

קרם הקרמל מעודן ומשתלב באופן מושלם בין עלי הוופל הפריכים והנימוחים מבפנים ועם מעטה השוקולד הנפלא מבחוץ. כל אלו ביחד, הופכים כל ביס לחוויית טעם מפנקת, מענגת ומושלמת.

כמו כל מוצרי לואקר, גם טורטינה קרמל אינו מכיל צבעי מאכל, עשוי ללא חומרים משמרים וללא שומן טראנס. כל יחידה עטופה בנייר איכותי, באופן השומר על טריות המוצר ועל פריכותו לאורך זמן.

את לואקר טורטינה בטעם קרמל החדש, כמו כל מוצרי לואקר המשווקים בישראל, ניתן להשיג ברשתות השיווק, חנויות הקמעונאות, הקיוסקים ונקודות המכירה. הן מוצעות במארז יוקרתי המכיל 6 יחידות של וופל עגול ויוקרתי במחיר מומלץ של 15.90 ₪.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל. צילום: ג'וליה בעיר

מבצע השבוע בג'וליה בעיר: שלישי עצבני 2 ק"ג בשר טחון ב99 ₪ בלבד!

תפריט נגישות