הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
התפריט מורכב ממנות לבחירה כאשר הסועדים יוכלו לבחור מנת אנטיפסטי, סלט ייחודי, מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. התפריט יוגש בשעות הערב לצד תפריט המסעדה הקבוע.
ה”כוכב” של התפריט החדש הוא הארטישוק- צמח ים תיכוני טעים להפליא ופוטוגני אף יותר, שבימים אלו נמצא בשיא פריחתו. על הארטישוק נרקמו אגדות רבות במיתולוגיה היוונית ומקור מוצאו הוא סיציליה כאשר עד היום האיטלקים הם צרכני הארטישוק הגדולים בעולם.
מנות לדוגמא מתוך התפריט החדש:
- ארטישוק מטוגן עם איולי נענע וגרידת לימון
- סלט עלי רוקט, פרמזן, שקדים ותותים
- מדליוני פילה בקר על פפרדלה תוצרת בית ביין אדום
- פילה מוסר ים על פולנטה עם ארטישוק ברוטב יין לבן
- טירמיסו
ההשראה ליצירת התפריט החדש והייחודי הגיעה מדימה רוכברג, השף של “לחם יין” שלמד בכפר קטן בדרום איטליה את סודות המטבח האיטלקי. אירח אותו מריו מטאראזו, בעל עסק משפחתי ביתי לייצור פסטות בעבודת יד, ופיצה – והכל מחומרי גלם איכותיים ומקומיים. לאחר שהייה של מספר שבועות בכפר, חזר דימה ל”לחם יין” והביא איתו ידע נפלא בתחום.
כעת, לאור הביקוש, הורחבה כאמור הקונדיטוריה ושודרגה לכדי “מעדנייה ופטיסרי”. שטח המקום הוכפל, והלקוחות מוזמנים ליהנות ממגוון מוצרים רחב אף יותר: פסטות טריות המיוצרות בעבודת יד, ממרחים, סלטים ורטבים, זאת לצד הלחמים והמאפים הנאפים מדי יום ביומו ללא חומרים משמרים – רוגלך, גביניות, עוגות ועוד.
התפריט מוצע בימים א’ עד ה’ בשעות 18.00 עד סגירת המסעדה במחיר של 200 ₪ לסועד, מוגש עם בקבוק מים מוגזים Ferrarelle 750 מ”ל או במחיר של 220 ₪ לסועד, מוגש עם שתי כוסות יין אדום Terra di seta Tuscan או לימונצ’לו
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]