הגשם שבחוץ נותן לנו הזדמנות להתענג כמו שצריך על המשקה הקלאסי של החורף (ושל המלכה אליזבת) – התה. ואין משהו שיותר ראוי להיות מוגש לצדו מאשר סקונס – לחמניות חמאה אנגליות, רגע לפני שהעונה הקרה נגמרת באופן רשמי.
מצרכים
300 גרם קמח חיטה מלאה או קמח רגיל
110 גרם סוכר לבן או חום
8 גרם אבקת אפייה
2 גרם מלח
110 גרם מיץ תפוזים
גרידה מתפוז אחד
100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
75 גרם פטל (טרי או קפוא)
קליפות הדרים מסוכרות (אופציונלי)
4 גרם אבקת ג’ינג’ר
60 גרם אבקת סוכר
הוראות הכנה
ערבבו את כל הרכיבים היבשים בקערה.
הוסיפו את החמאה וערבבו ביד ליצירת תערובת פירורים.
הוסיפו את מיץ התפוזים ואת הגרידה וערבבו היטב.
הוסיפו פטל ואת קליפות ההדרים וערבבו בזהירות. רדדו את הבצק וחתכו אותו לצורות של משולשים.
סדרו את בצק המשולשים בתבנית עם נייר אפייה ואפו אותם למשך 18-20 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]