יום שלישי , נובמבר 26 2024
דף הבית / חדשות חמות / ד”ש לאליזבת – מתכון לסקונס חורפיים ליד התה

ד”ש לאליזבת – מתכון לסקונס חורפיים ליד התה

המותג Teka מפנק אותנו לכבוד החורף שחזר במלוא העוצמה, במתכון מושלם לסקונס - לחמניות חמאה אנגליות שמתאימות לכוס תה חם כמו כפפה ליד.

סקונס לצד התה - צילום teka 1
סקונס לצד התה

הגשם שבחוץ נותן לנו הזדמנות להתענג כמו שצריך על המשקה הקלאסי של החורף (ושל המלכה אליזבת) – התה. ואין משהו שיותר ראוי להיות מוגש לצדו מאשר סקונס – לחמניות חמאה אנגליות, רגע לפני שהעונה הקרה נגמרת באופן רשמי.

מצרכים

300 גרם קמח חיטה מלאה או קמח רגיל

110 גרם סוכר לבן או חום

8 גרם אבקת אפייה

2 גרם מלח

110 גרם מיץ תפוזים

גרידה מתפוז אחד

100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר

75 גרם פטל (טרי או קפוא)

קליפות הדרים מסוכרות (אופציונלי)

4 גרם אבקת ג’ינג’ר

60 גרם אבקת סוכר

סקונס לצד התה - צילום teka 1
סקונס לצד התה

הוראות הכנה

ערבבו את כל הרכיבים היבשים בקערה.

הוסיפו את החמאה וערבבו ביד ליצירת תערובת פירורים.
הוסיפו את מיץ התפוזים ואת הגרידה וערבבו היטב.

הוסיפו פטל ואת קליפות ההדרים וערבבו בזהירות. רדדו את הבצק וחתכו אותו לצורות של משולשים.

סדרו את בצק המשולשים בתבנית עם נייר אפייה ואפו אותם למשך 18-20 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות.


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

תיכון מקיף יהוד. צילום אונו ניוז

עקב חוסר המיגון בבית הספר: הורי מקיף יהוד השביתו את הלימודים הבוקר לשעה

תפריט נגישות