אורז בסמטי איכותי בשילוב פטריות יער טריות יקח את סדר פסח צעד אחד קדימה. השף גולדשטיין משתף אותנו במתכון האורז המושלם שלו.
מצרכים-
2 כוסות אורז בסמאטי איכותי הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
|
3 כוסות מים רותחים
|
1/4 כוס שמן זית
|
1/2 בצל
|
1/2 כרישה קטנה
|
4 שיני שום פרוסים
|
2-3 פטריות פורטובלו
|
4 פטריות ירדן
|
8 פטריות שמפניון קטנות
|
1 כף מלח
|
פלפל שחור גרוס
|
קורט אגוז מוסקאט
|
אופן הכנה:
חותכים את הבצל לקוביות את הכרישה שוטפים היטב וחותכים לטבעות , פורסים את הפטריות ומאדים בסיר חם עם שמן הזית תחילה את הבצל והכרישה וכשמזהיב מוסיפים
את הפטריות והשום מאדים עוד כ-3 דקות מוסיפים אורז מלח ותבלינים מטגנים יחד עוד כ-2 דקות מוסיפים מים רותחים מערבבים היטב מרתיחים תוך כדי ערבוב מתמיד(לבדוק שבאורז לא נידבק לתחתית הסיר) להביא לרתיחה לכסות עם מכסה את הסיר ולהנמיך ללהבה נמוכה ולבשל למשך 12 דקות, לכבות את להבת האש ולהמתין 5 דקות, ולהגיש.
טיפים:
1.ניתן לבחור סוגים שונים של פטריות ושלב אותם בתבשיל כמו פטריות פורצ’יני , שטאקה וכו’.
2.ניתן להוסיף לפני ההגשה עירית קצוצה וטרגון.
3.להוסיף עם סיום התבשיל פטריות כמהין פרוסות או לטפטף שמן כמהין .
להזמנות – השף גולדשטיין
צומת סביון
http://www.maadania.co.il/
טלפון – 03-5330304
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]