החורף כבר כמעט בסיומו, אבל את מרק השעועית של חגית חייבים לנסות. אז רגע לפני האביב, מכניסה אותנו חגית אל המטבח האישי שלה. הבישול שלי מוגש על מצע של אותנטיות, עם נגיעות של בית וגעגוע, זכרונות עם המון תשומת לב לפרטים הקטנים.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
אז בכל שבוע, אתם מוזמנים להיכנס למטבח שלי ומשם אעלה סרטונים על מתכונים מעניינים ובריאים.
מרק שעועית עם בשר
אופן ההכנה:
את קוביות הבשר צולים עם שמן זית בסיר עד שהנוזלים מתאדים אחר כך להוסיף את הבצל ואת השום למשך חמש דקות.
להוסיף כף פפריקה, כף מרק עוף, כפית מלח , כפית סוכר, פלפל שחור, רסק , עגבניות מגורדות ואחר כך את המים ואת השעועית
(מי שאוהב יכול להוסיף תפוחי אדמה וגזר/ או כמה חתיכות מח עצם).
להביא לרתיחה
אחרי הרתיחה להנמיך את האש
להשאיר כשעה על הגז.
טיפ קטן – בכל בישול רצוי להוסיף שמן זית לתבלינים ולערבב יחד, זאת על מנת להדגיש את הטעמים שבתבשיל.
חגית יוסף – שפית בישול בריא
נייד 050-9027456
לאתר
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]