מרכיבים:
1 יח’ גבינת קממבר עגולה קטנה במשקל- 150-200 גרם
250 גרם תערובת חסות ועלים
שקדים קלויים או אגוזי מלך לעיטור המנה
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
הכנת הציפוי :
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
1 כוס פירורי לחם
אופן הכנה:
טובלים את הגבינה בשלמותה בקמח ביצה פירורוי לחם ולאחר מיכן חוזרים על פעולה זו פעם נוספת, מקררים את הגבינה המצופה ומטגנים בשמן שחומם לחום בינוני(כמו שניצל)
ויניגרט תפוז:
1 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ תפוחים
2-3 שיני שום
100 מ”ל תרכיז תפוזים
11/2 כף חרדל דיג’ון
חופן תערובת עשבי תיבול טריים (שמיר,עלים של סלרי, כוסברה)
מלח ופלפל שחור לפי טעם
אופן הכנה:
שמים במעבד מזון או בלנדר את כול המרכיבים, פרט לשמן ,
מפעילים את המעבד מזון ומזלפים את השמן ומשלימים טעם.
הגשת הסלט :
מסדרים בקערה את החסות והעלים מטפטפים מעל את הויניגרט מפזרים את האגוזים
ומניחים מעל את גבינת הקממבר המטוגנת.
חשוב להגיש את הגבינה חמה מייד עם הטיגון שלה.
חשוב שגבינת הקממבר תהייה בשלה בשביל שהפנים שלה יישפך על הסלט .
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]