פסטת הרוזה שכבשה את המטבחים ברחבי העולם היא שילוב מרתק של מסורת עם חדשנות, של רוטב האלפרדו העשוי שמנת במרקם קטיפתי ביחד עם רוטב המרינרה העשוי מעגבניות ובעל הטעם הפיקנטי. השילוב של השניים יצר רוטב ורדרד שהפך לאהוב במהירות רבה. אספנו עבורכם את כל הסיבות שבגללן הפסטה הוורודה היא כל כך מיוחדת!
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
1.שילוב טעמים משגע
פסטה רוזה היא למעשה הטוב שבין שני עולמות. השילוב של השמנת ביחד עם העגבניות יוצר יחד רוטב שאינו “כבד” מידי הודות לשילובן של העגבניות בו. השמנת לבדה לפעמים עשויה להעניק תחושת כבדות, אך העגבניות הופכות את הרוטב לקליל יותר. מצד שני, הודות לשמנת לא מתקבלת תחושת חומציות אשר עשויה להיגרם לא פעם בעת אכילת רטבי עגבניות. השילוב של השניים הפך לשילוב המועדף על רבים בשל האיזון המוצלח הזה.
2.גיוון מעניין
את רוטב הרוזה הוורדרד ניתן לאכול עם סוגי פסטות שונים, כך לדוגמה היא תחמיא גם לפסטה פנה וגם לפסטות פטוצ’יני, ריגטוני ועוד. כמו כן, היא משתלבת נהדר עם ירקות נוספים, למשל אפשר לשלב בה פטריות אשר יחמיאו לה מאוד, יש מי שיכניס תרד או בטטה, ועדיין יזכה ליהנות משילוב טעמים משובח ומגיוון רב.
3.אוכלים עם העיניים
פסטה רוזה היא ללא ספק אחת המנות היותר יפות שאתם יכולים להיתקל בהן. השילוב של הפטה שעטופה ברוטב בגוון ורדרד עדין, מעניק לה נראות רכה ונעימה ובמיוחד טעימה עוד לפני שלקחתם ממנה ביס אחד. את הפסטה אפשר לעטר עם שבבי פרמז’ן ומעט עירית קצוצה ולהתענג על שילוב טעמים מצוין.
4.מנה מנחמת במיוחד
לא פעם אנחנו רוצים לאכול אוכל מנחם, אוכל טעים וחם שישביע אותנו ונרגיש הנאה גדולה בעת האכילה ואף בסיומה. פסטה רוזה בהחלט עונה על כל אלו ועוד. היא מושלמת כארוחת צוהריים, ארוחת ערב ואפילו כמנה בארוחה רומנטית אם שניכם חובבים את הטעמים שלה.
5.הכנה קלה ומהירה
פסטה רוזה היא לא מנה מורכבת להכנה, לא מדובר במנה של כמה שלבים מורכבים אלא בדיוק להיפך. את הפסטה אתם מכינים לפי הוראות היצרן ואת הרוטב ממצרכים שקיימים בארונות המטבח או המזווה של כולנו. תוך מספר דקות ניתן להכין את הרוטב הנפלא מלא בטעמים הזה וליהנות מכל ביס.
6.מנה מיוחדת במינה
הפסטה הוורודה כפי שהיא נקראת לא פעם, פופולרית לא רק בשל כל הסיבות שציינו כאן, אלא גם בגלל שמצד אחד קל מאוד להכין אותה ומן הצד השני היא מעניקה תחושה של מנת מסעדה מפוארת ולא עוד פסטה פשוטה.
7.מתאימה לחגים
חג השבועות – החג החלבי שלנו, מציג הזדמנות מצוינת להכיר לחברים ולבני משפחה את הרוטב הוורוד והטעים במיוחד של פסטת הרוזה. אם יש מישהו שאינו מכיר את המנה, הוא ודאי ישמח מאוד לגלות אותה בפעם הראשונה על שולחנכם החגיגי.
8.משתלבת באופן הרמוני עם יין
הפסטה הנהדרת הזו משתלבת באופן הרמוני עם יין לבן קליל כמו פינו גריג’יו או לחילופין עם יין אדום בהיר בגווניו דוגמת פינו נואר. שניהם יחמיאו למרקמו של הרוטב עד מאוד, ויהפכו את המנה ליוצאת מן הכלל.
9.משתלבת נהדר עם תוספות
את המנה הזו אפשר להגיש לצד לחם שום, סלט מירקות טריים או אפילו ירקות צלויים בתנור. גדולתה של הפסטה הזו היא האפשרות שלה לשלב בין העושר של השמנת לקלילותן של העגבניות וליצור מנה קלילה אך משביעה והכי חשוב – טעימה!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]