מזג האוויר המתחמם גורם לנו לתהות לגבי איזה מאכלים כדאי להכניס לפה ואיזה יעשו אותנו כבדים ויתרמו לתחושת ה”אי נוחות” שמגיעה עם הקיץ. אנחנו מוצאים את עצמנו מתלבטים אם מתחשק לנו פסטה שעושה חם ונעים בבטן, מצד אחד זה טעים מצד שני זה חם וכבד.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
אז במקום להתלבט כל כך תוכלו פשוט להכין את הפסטה שלכם עם רוטב קליל יותר אבל עשיר בטעמים.
רוטב אליו אוליו מרענן –
המרכיבים הנדרשים:
שמן זית לטיגון |
חצי בצל סגול פרוס דק |
צ’ילי אדום חתוך דק |
5 שיני שום פרוסות דק |
½ צרור פטרוזיליה קצוץ |
½ צרור בזיליקום קצוץ |
½ צרור נענע קצוצה |
גרידת לימון מחצי לימון |
חצי כוס ממי בישול הפסטה |
חופן קטן עלי רוקט (אופציונלי) |
פרמזן להגשה (אופציונלי) |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה :
מחממים את השמן במחבת. כאשר השמן חם מוסיפים בזהירות את הבצל, הצ’ילי והשום לטיגון קל כ-2 דק’.
לאחר מכן מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול, מערבבים ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים את עשבי התיבול וגרידת הלימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לאחר שמכבים את האש ניתן להוסיף עלי רוקט טריים, לערבב ולהגיש.
מחכה לתמונות שלכם 🙂
בתיאבון !
המתכון באדיבות גל און, טבחית ואמנית פסטה
www.facebook.com/pg/galpastartist
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]