מרוץ אור יהודה יתקיים בחודש מרץ (24/3) בפעם החמישית ברציפות זאת לאחר שבשנים האחרונות הפך למוקד משיכה מצד רצים מקצוענים שמנצלים את קיומו של המרוץ על מסלול שטוח ומעגלי שמסייע לשיפור הישגים אישיים. השנה, בנוסף לשלושת המקצים הקבועים לעשרה, חמישה ושני קילומטרים, יתקיים מקצה מיוחד נוסף, "מקצה אפרוחים" ל-500 מטרים לילדי הגיל הרך ולאימהות עם עגלות.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
כפי שהונהג בשנה שעברה, גם השנה המקצה העממי לשני קילומטרים יתקיים לזכרה של לוחמת מג"ב, הדר כהן הי"ד, כאשר משפחתה של הדר כמו גם חבריה ייטלו חלק במרוץ וירוצו לזכרה. במסגרת המרוץ, ישתתפו קבוצות ריצה רבות, בהן גם קבוצות מקומיות מתיכון יובלים ומתנועת אחרי.
כמו כן, השנה הוחלט להעניק הנחה בהרשמה לתושבי אור יהודה ולאפשר לחיילים להשתתף במרוצים התחרותיים בחינם.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]