יום שני , אוגוסט 20 2018
דף הבית / חדשות חמות / סלט עגבניות חם – מעדניית גולדשטיין

סלט עגבניות חם – מעדניית גולדשטיין

השף אלרן גולדשטיין ממעדניית גולדשטיין בצומת סביון עם מתכון מנצח לסלט עגבניות חם ואיטריות שעועית

השף גולדשטיין
תוכן מקודם

עבור כולנו עגבניות מתקשרות עם סלט ירקות כתוספת לארוחה, כי הרי אין חשוב מלהוסיף ירקות לכל ארוחה. הפעם השף גולדשטיין, מוציא אותנו מהשגרה ומציע סלע עגבניות חם.
השף גולדשטיין
סלט עגבניות חם ואיטריות שעועית

החומרים:
5 עגבניות חתוכות לקוביות 1 ס"מ
250 ג' עגבניות שרי חצויות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
8 עלים של סלרי שלמים
צרור עלים של כוסברה
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות

לרוטב טומטצ'ילי
2 עגבניות בינוניות
מיץ מלימון אחז בינוני מיץ לימון
1/4  בצל יבש קצוץ
2-3 שיני שום
1 כוס מיץ תפוזים +1/4 כפית גרדת תפוז
3-4 כפות שמן זיתים
100 ג' רוטב צ'ילי חריף חלק או סיראצ'ה- (אפשר להפחית לפי מידת החריפות)
1/2 פלפל ירוק חריף (תלויי ברמת החריפות של הפלפל)
25 ג' רוטב דגים (נאם פלא)
השף גולדשטיין
איטריות זכוכית/ שעועית:
אופן ההכנה:

  • לרוטב- לטחון את העגבניות ושאר המרכיבים בבלנדר כ-3 דקות ולסנן.
  • להגשת המנה: מערבבים בקערה את כול הירקות ומתבלים עם הרוטב. מטפטפים מעט שמן זית, מוסיפים מעט מלח (לפי הצורך) ומגישים .
  • איטריות זכוכית/ שעועית – להרתיח סיר עם מים להמליח מעט, כאשר כול מרכיבי הסלט מוכנים וסלט העגבניות מתובל להכניס את האיטריות לסיר לבישול עד שקיפותם(מכאן שמם) כ-6 דקות לסנן להעביר לקערת הגשה לחתוך עם מספריים את האיטריות (בגלל האורך והאלסטיות שלהם) ולשפוך מעל את סלט העגבניות ולתת לו להתחמם מהאיטריות הלוהטות.
  • מה שאני אוהב בסלט זה את החמימות של הסלט לצד טריות של הירקות ועישבי התיבול

מעדניית גולדשטיין,
צומת סביון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

תוכן מקודם

ליאת שוחט – התוצאות מדברות גם בתשתיות

עיריית אור יהודה בראשות ליאת שוחט עוברת מהפכה במגוון תחומים, אבל אחד הנושאים העיקריים שבהם …