יום שלישי , נובמבר 26 2024
דף הבית / חדשות בעסקים ומבצעים בבקעת אונו / מתכון ההמבורגר המפורסם של מעדניית יוז’י קריית אונו

מתכון ההמבורגר המפורסם של מעדניית יוז’י קריית אונו

אין כמו מתכון מנצח שעובר בין אבא לבן. המבורגר עסיסי וטעים, מושלם לארוחות משפחתיות או למפגשים עם חברים

מתכון המבורגר של מעדניית יוז’י. צילום צילום אילוסטרציה canva (33)
מתכון המבורגר של מעדניית יוז'י. צילום אילוסטרציה canva

ההמבורגר המפורסם של יוז׳י

החומרים:

900 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)

2 בצלים קצוצים דק

מעט שמן או חמאה לטיגון

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מעט מים קרים

 

אופן ההכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את הבשר, הבצל, המלח, הפלפל והמים הקרים ולשים אותו במשך כשלוש דקות.
  2. בעזרת ידיים רטובות קורצים קציצות בגודל הרצוי. אם יש בבית רינג אפשר להשתמש בו כדי ליצור בורגר מעוצב. אין צורך לדחוס את הבשר.
  3. מניחים את הבורגרים על מגש, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  4. מלהיטים מחבת פסים עם מעט שמן וצולים את הבורגרים כשתי דקות על כל צד, לפי מידת העשייה הרצויה.
  5. מגישים עם לחמניות, חרדל, מיונז, קטשופ, עלי חסה, עגבניות, בצל פרוס ומלפפונים חמוצים.

בתיאבון…

אפשר לרכוש את המבורגר לא מוכן (בשר טרי/קפוא לצלייה) במקום בהזמנה מראש .

 

את ההמבורגר מומלץ להגיש יחד עם הצ׳יפס מושלם

החומרים:

תפוחי אדמה

שמן חמניות או קנולה לטיגון

 

אופן ההכנה:

חותכים את תפוחי האדמה למקלות בעובי 1*1 ס״מ.

בסיר גדול מחממים שמן לטיגון עמוק עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 160 מעלות.

מטגנים את מקלות תפוחי האדמה במשך כחמש דקות, עד שהם מזהיבים רק מעט.

מוציאים את הצ׳יפס למסננת ומניחים לו להתקרר.

מחממים שוב את השמן, הפעם ל-180 מעלות.

מטגנים את הצ׳יפס עד שהם מזהיבים.

מוציאים למסננת או למגבות נייר.

זוללים מייד עם קטשופ ומיונז.

מעדני יוז’י – עופר והצוות צילום: ליאת שניטמן
מעדני יוז’י – עופר והצוות צילום: ליאת שניטמן

קצת על מעדניית יוז’י רימון

המורשת של מעדניית יוזי מתחילה ב 1952

לפני קצת יותר מ75 שנה בשנת 1952 נוסדה הקצביה שלנו על ידי יוז’י קובו , שוטר וחוקר שעלה לארץ מבולגריה וזיהה הזדמנות לעסוק בתחום חדש ומבטיח – חנות לבשר איכותי ולא כשר במדינת ישראל הצעירה.
הדור השני, שלמה רודד ז”ל המשיך לפתח את העסק וחיבר אותו לתרבות הקולינרית המתפתחת בארץ, תרבות הנשענת על גבינות ונקניקים איכותיים , חיבור למטבחים בינלאומיים, יין איכותי, שמני זית וחומץ בלסמי ועוד.. שלמה, העשיר את מגוון המוצרים ופיתח מחלקות ותחומים חדשים.
לאמיתו של דבר – החזון של שלמה רודד הוא זה שהביא את יוז’י רימון למה שהיא כיום גן עדן אמיתי לחובבי בשר וקולינריה.
עופר רודד – הדור השלישי וקצב מומחה מוביל את יוז’י רימון בשנים האחרונות. נשען על מסורת חזקה, מפתח את תחום הקצבות לרמות הגבוהות ביותר וממשיך להעשיר את סל המוצרים במעדניה, בחנות ובקצביה.

בין ניו-יורק סטריפ לגפילטעפיש בתפריט החג, בייבי ריבס לפלטת גבינות ונקניקים וקצביה שעובדת נון-סטופ שישה ימים בשבוע, מוצאים עפר והצוות זמן כדי לממש את האהבה שלהם לאוכל ולאנשים ויוצאים פעם או פעמיים בשבוע לאירועים קטנים שהם עורכים ללקוחות קבועים…

דרכי התקשרות:

וואטסאפ 0524020336

הזמנות/חנות 03-5349674

אתר https://yoji-rimon.co.il.

המעגל 58, קריית אונו, מרכז מסחרי רימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

תיכון מקיף יהוד. צילום אונו ניוז

עקב חוסר המיגון בבית הספר: הורי מקיף יהוד השביתו את הלימודים הבוקר לשעה

תפריט נגישות