מצרכים
2/3 חצילים
|
חצי קל בשר טחון צלעות טרי הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
|
חופן פטרוזיליה
|
1 בצל
|
2 שיני שום
|
עגבניות מרוסקות
|
כף פפריקה מתוקה
|
כף מרק עוף אמיתי
|
כפית מלח
|
כפית פלפל גרוס
|
כפית כמון |
הוראות הכנה
חותכים את החצילים לפרוסות, מניחים במסנננת עם מעט מלח לרבע שעה. לאחר מכן סוחטים.
בכל פרוסה חוצאים באמצע וממלאים את תערובת הבשר. טובלים בקמח וביצה מטגנים שתי דקות מכל צד ומניחים בנייר סופג.
להכנת הרוטב ניקח את העגבניות המרוסקות , כפית פפריקה, כפית מרק עוף אמיתי, מעט מלח פלפל, חצי כפית סוכר וחצי כוס מים.
לאחר מכן, מסדרים ברוטב את המוסקה ומבשלים למשך 30 דקות
ועוד רבה שעה בתנור על חום 160.
השפית חגית יוסף
לעמוד הפייסבוק – www.facebook.com
טלפון – חגית יוסף – שפית בישול בריא
נייד 050-9027456
לאתר לחצו כאן!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]