היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב איילון במחוז תל אביב פענחה רצף של אירועי פשיעה חמורה, לרבות ניסיון רצח, ירי, השלכת רימון הלם והנחת מטען.
במהלך החודשים האחרונים ניהלה היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב איילון של מחוז תל אביב חקירה מורכבת ומקצועית, במהלכה הצליחו החוקרים לאתר 9 חשודים בביצוע עבירות אלימות חמורות ביותר.
נעצרו 2 גברים בחשד לירי לעבר תושבת אור יהודה . צילום: דוברות המשטרה
החשודים תושבי צפון הארץ (בני 20,30) נעצרו בתחילת חודש פברואר והועברו לחקירה.
מהחקירה עלה כי מדובר בחשודים שניהלו סכסוך אלים על רקע סחר בסמים באיזור גוש דן, כאשר באחד האירועים ירו לעבר גבר בת"א ופצעו את בת זוגו תושבת אור יהודה.
מעצרם של החשודים הוארך בבית משפט השלום בתל אביב מעת לעת, ובסיומה של החקירה הוגשה נגד החשודים הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]