“תמיד אהבתי להכין הכל בבית לילדי ואם יש דברים שראיתי התעקשתי ללמוד ושזה יצא מעולה הייתה בי שמחה מסיבה אחת אהבה למקצוע.
אני מאוד אוהבת את מה שאני עושה, לדעת שבסופ״ש לקוחות שלי אוכלים את האוכל שלי בשבת ושולחים לי היה מעולה זה סיפוק אדיר מעבר לפרנסה”
בחרתי לשתף אתכם במתכון הזה, כי זה מאכל שמאוד אהבתי ואוהבת לאוכל אותו מילדות- מבית אמי מהמטבח הטורקי!
קציצות פרסה/כרישה של חגית יוסף. ניתן להכין צמחוני/בשרי
מצרכים למתכון צמחוני קציצות פרסה/כרישה:
קילו וחצי כרישה
2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים רכים
3 כפות פירורי לחם ( או קמח מצה שיהיה כשר לפסח)
3 ביצים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
מצרכים למתכון בשרי קציצות פרסה/כרישה:
חצי קל בשר טחון טרי
קל וחצי כרישה
3 כפות פרורי לחם (או קמח מצה שיהיה כשר לפסח)
3 ביצים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
במים רותחים מרתיחים את הכרישה עד לרכות, מסננים וקוצצים.
בקערה מערבבים את הכל ומכינים קציצות בגודל כף יד ומטגנים עד להזהבה.
פלחי לימון ליד הקציצות וזה נהדר תהנו 😊
המתכון באדיבות חגית יוסף שפית בישול אישי.
ניתן להזמין מחגית אוכל ביתי,טרי ונקי לכל ימי השבוע-סופ”שים.משלוחים חינם.
להזמנות לחצו כאן.
לעמוד הפייסבוק לחצו כאן