המתכון המושלם לימי הקיץ החמים – קציצות עוף עם אבוקדו שלא תוכלו להוריד מהן את הידיים. והכל במינימום זמן הכנה.
המצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
1/2 קילו חזה עוף טחון
1/2 אבוקדו בשל מסוג “אבוקדו גרנות”
1/4 כוס קמח
1 בצל קצוץ דק
1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה
1 כף לימון פרסי
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.
- מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.
- מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.
- מגלגלים לקציצות.
- מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.
- ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]