יום שלישי , אפריל 16 2024
דף הבית / חדשות חמות / סלט עגבניות חם – מעדניית גולדשטיין

סלט עגבניות חם – מעדניית גולדשטיין

השף אלרן גולדשטיין ממעדניית גולדשטיין בצומת סביון עם מתכון מנצח לסלט עגבניות חם ואיטריות שעועית

השף גולדשטיין
תוכן מקודם

עבור כולנו עגבניות מתקשרות עם סלט ירקות כתוספת לארוחה, כי הרי אין חשוב מלהוסיף ירקות לכל ארוחה. הפעם השף גולדשטיין, מוציא אותנו מהשגרה ומציע סלע עגבניות חם.
השף גולדשטיין
סלט עגבניות חם ואיטריות שעועית


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


החומרים:
5 עגבניות חתוכות לקוביות 1 ס”מ
250 ג’ עגבניות שרי חצויות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
8 עלים של סלרי שלמים
צרור עלים של כוסברה
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות

לרוטב טומטצ’ילי
2 עגבניות בינוניות
מיץ מלימון אחז בינוני מיץ לימון
1/4  בצל יבש קצוץ
2-3 שיני שום
1 כוס מיץ תפוזים +1/4 כפית גרדת תפוז
3-4 כפות שמן זיתים
100 ג’ רוטב צ’ילי חריף חלק או סיראצ’ה- (אפשר להפחית לפי מידת החריפות)
1/2 פלפל ירוק חריף (תלויי ברמת החריפות של הפלפל)
25 ג’ רוטב דגים (נאם פלא)
השף גולדשטיין
איטריות זכוכית/ שעועית:
אופן ההכנה:

  • לרוטב- לטחון את העגבניות ושאר המרכיבים בבלנדר כ-3 דקות ולסנן.
  • להגשת המנה: מערבבים בקערה את כול הירקות ומתבלים עם הרוטב. מטפטפים מעט שמן זית, מוסיפים מעט מלח (לפי הצורך) ומגישים .
  • איטריות זכוכית/ שעועית – להרתיח סיר עם מים להמליח מעט, כאשר כול מרכיבי הסלט מוכנים וסלט העגבניות מתובל להכניס את האיטריות לסיר לבישול עד שקיפותם(מכאן שמם) כ-6 דקות לסנן להעביר לקערת הגשה לחתוך עם מספריים את האיטריות (בגלל האורך והאלסטיות שלהם) ולשפוך מעל את סלט העגבניות ולתת לו להתחמם מהאיטריות הלוהטות.
  • מה שאני אוהב בסלט זה את החמימות של הסלט לצד טריות של הירקות ועישבי התיבול

מעדניית גולדשטיין,
צומת סביון

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@ononews.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

משתלת קקטוס סביון. צילום באדיבות המקום

המשתלה החדשה בסביון: “משתלת קקטוס” במבצעי פתיחה ומתנות לחג

תפריט נגישות