יום שני , נובמבר 25 2024
דף הבית / חדשות פתח תקווה / תרבות ופנאי / מתכון מנצח לקציצות כרישה/פרסה של חגית יוסף

מתכון מנצח לקציצות כרישה/פרסה של חגית יוסף

חגית יוסף במקצועה שפית בישול אישי כבר שנים רבות, השבוע תשתף אותנו במתכון קציצות פרסה שגם ניתן להגיש בערב חג הפסח

חגית יוסף צילום עצמי
חגית יוסף צילום עצמי

“תמיד אהבתי להכין הכל בבית לילדי ואם יש דברים שראיתי התעקשתי ללמוד ושזה יצא מעולה הייתה בי שמחה מסיבה אחת אהבה למקצוע.

אני מאוד אוהבת את מה שאני עושה, לדעת שבסופ״ש לקוחות שלי אוכלים את האוכל שלי בשבת ושולחים לי היה מעולה זה סיפוק אדיר מעבר לפרנסה”

בחרתי לשתף אתכם במתכון הזה, כי זה מאכל שמאוד אהבתי ואוהבת לאוכל אותו מילדות- מבית אמי מהמטבח הטורקי!

קציצות פרסה/כרישה של חגית יוסף. ניתן להכין צמחוני/בשרי

מצרכים למתכון צמחוני קציצות פרסה/כרישה: 

קילו וחצי כרישה
2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים רכים
3 כפות פירורי לחם ( או קמח מצה שיהיה כשר לפסח)
3 ביצים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

מתכון קציצות פרסה/כרישה צמחונית של חגית יוסף. צילום באדיבות חגית יוסף
קציצות פרסה/כרישה צמחונית של חגית יוסף. צילום באדיבות חגית יוסף

מצרכים למתכון בשרי קציצות פרסה/כרישה: 

חצי קל בשר טחון טרי
קל וחצי כרישה
3 כפות פרורי לחם (או קמח מצה שיהיה כשר לפסח)
3 ביצים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

קציצות פרסה/כרישה עם בשר של חגית יוסף. צילום באדיבות חגית יוסף
קציצות פרסה/כרישה עם בשר של חגית יוסף. צילום באדיבות חגית יוסף

אופן ההכנה
במים רותחים מרתיחים את הכרישה עד לרכות, מסננים וקוצצים.
בקערה מערבבים את הכל ומכינים קציצות בגודל כף יד ומטגנים עד להזהבה.

פלחי לימון ליד הקציצות וזה נהדר תהנו 😊

המתכון באדיבות חגית יוסף שפית בישול אישי.

ניתן להזמין מחגית אוכל ביתי,טרי ונקי לכל ימי השבוע-סופ”שים.משלוחים חינם.

להזמנות לחצו כאן.

לעמוד הפייסבוק לחצו כאן

73399761_2516301655118239_6871576597015560192_n

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

תיכון מקיף יהוד. צילום אונו ניוז

עקב חוסר המיגון בבית הספר: הורי מקיף יהוד השביתו את הלימודים הבוקר לשעה

תפריט נגישות