שיבושי התנועה חוזרים להשפיע על הדרך הביתה לבקעת אונו. לקראת הפגנה שצפויה להתקיים היום 29.10.2026 סמוך לשעה 15:00 באזור בני ברק, המשטרה מודיעה על היערכות מיוחדת ואפשרות לחסימות צירים. מוקד העומס יהיה כביש 4, החל ממחלף אלוף שדה ועד למחלף אם המושבות.
שוטרי מרחב דן ימצאו במקום, יבצעו הכוונת תנועה וישמרו על הסדר הציבורי.
ממשטרת ישראל נמסר: "אנו ממליצים לציבור לנסוע בדרכים חלופיות ולהתעדכן בכל עת – יש להימנע מהגעה למקומות אלו.
משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק , יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור".
קרה משהו מעניין בשכונה? נתקלתם בסיפור שחייבים לספר? צרו איתנו קשר במייל [email protected] או בוואטסאפ
להצטרפות לקבוצת העדכונים בזמן אמת >> לחצו כאן
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News