מתכון לפשטידת בצל חלבית של חגית יוסף
מצרכים:
5 בצלים גדולים
4 ביצים
1 קוטג
2 כפות עמק מגורד
כוס קמח תופח (חד פעמי שתיה קר)
50 גרם חמאה
2 כפות מוצרלה מגורדת
2 כפות בולגרית מעודנת
מלח פלפל אבקת מרק בצל כפית
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל המצרכים חוץ מהבצל.
לקצוץ את הבצל ולהקפיץ מספר דקות במחבת עם מעט שמן זית.
להוסיף לקערה עם כל שאר המצרכים ולערבב.
להעביר לתבנית עגולה קוטר 24.
אופים 170 מעלות, 40 דקות בערך.
חג שבועות שמח😊
המתכון באדיבות חגית יוסף שפית בישול אישי.
ניתן להזמין מחגית אוכל ביתי,טרי ונקי לכל ימי השבוע-סופ”שים.משלוחים חינם.
להזמנות לחצו כאן.
לעמוד הפייסבוק לחצו כאן
אולי יעניין אותך גם: מתכון מנצח לקציצות ירק פרווה של חגית יוסף, מתכון מנצח לקציצות כרישה/פרסה של חגית יוסף