ארוחת הצהריים היא השעה המאתגרת של היום: לאן הולכים, מה מזמינים ואיך לא קורעים את הכיס? אחרי שחרשנו את כל המסעדות והחומוסיות בבקעת אונו, בא לנו לקפוץ קצת לשכנים ולראות מה חדש בתפריט שלהם. אז קפצנו לסניף בלאק ברחוב הסיבים בפתח תקוה – ממש על הגבול עם גבעת שמואל.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
בלאק פתח תקוההסניף הפך לאחרונה לכשר למהדרין – מה שמסביר מדוע כמה מחבריי הטובים מגבעת שמואל הפכו לאורחים קבועים במקום.
אז מה הזמנו? פתחנו עם אדממה שהיה פשוט וטעים וחציל טובע בטחינה על מצע של טורטיה – מנה מעולה.
לעיקרית אני הלכתי על פרגית עם רוטב פטריות וסלט בצד – מנה נהדרת.
בן זוגי הלך על אנטריקוט, אבל לא סיים את המנה. יכול להיות שהפתיחים מילאו אותו ויכול להיות שפשוט יש לו עיניים גדולות. אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שהוא לא ויתר על הקינוח (קרם ברולה מעולה).
אי אפשר לסיים בלי לשאול מה מצפה לנו במקום בחנוכה. אז ככה, מדי ערב תערך במקום הדלקת נרות ובנוסף יוכלו להזמין הסועדים במקום קינוח קליל אורירי וחגיגי, 5 ריבועי רביולי גבינת ריקוטה בליווי דבש וקינמון במחיר של 19 שקל בלבד מבית היוצר של שף צחי בוקששתר.
נשמע טוב, נכון? אז למה שלא נתפנק במתכון לארבעה סועדים?
המרכיבים
24 יחידות רביולי קטנים, ממולאים גבינת עזים.
שמן לטיגון עמוק.
כף אבקת סוכר.
4 כפות דבש משובח.
1/4 כפית קינמון (טחון).
מכינים דבש קינמון: כמובן שכדאי להכין יותר ולשמור. מערבבים את הקינמון בדבש ומניחים לטעמים להתמזג, לפחות שעה.
את אבקת הסוכר מניחים במסננת.
מכאן הכל פשוט: מחממים שמן נקי לטיגון, מטגנים את הרביולי בקבוצות קטנות ומעבירים לנייר סופג. מעבירים לצלחת, בוזקים אבקת סוכר, מזלפים מעט דבש קינמון ומגישים מיד.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@ononews.co.il