עם בוא החום אנחנו מחפשים דרכים חדשות ויצירתיות יותר להתקרר, החל מלשבת בחדר ממוזג לשמרנים ועד לדחוף את הראש למקרר במשרד לאלה שמחפשים דרכים יצירתיות יותר להתקרר ולהוריד קצת את הטמפרטורות של הגוף. גם אלינו למשרד הגיע החום אז יצאנו למצוא דרך להפיג אותו וחזרנו עם גלידריות שמציעות גלידה טובה באור יהודה שמבטיחה להמשיך לקרר אותנו כל הקיץ.
חזית מתוקה: לוחמים מהמילואים פתחו אימפריית גלידות באור יהודה
סיפור גבורה ישראלי שהפך לחנות חלומות: המפקד והלוחם שנפגשו בשירות מילואים ממושך, איחדו כוחות והקימו באור יהודה אימפריית גלידות, שלגונים ומוצרי פרימיום במחירי מפעל חסרי תקדים.

לפעמים הסיפורים המרגשים ביותר נולדים במקומות הכי לא צפויים. בשנה האחרונה נפתחה ברחוב דוד כהן 7 באור יהודה חנות גלידות ייחודית העונה לשם "שיווק ארין", ומושכת אליה מדי יום קהל לקוחות מגוון מכל הגילאים, מזקן ועד טף. אך מעבר למדפים העמוסים בכל טוב, הסוד האמיתי של המקום טמון בחיבור המיוחד בין הבעלים.
רועי דוקורסקי, שחיפש מקום לפתוח חנות, גויס עם פרוץ המלחמה לשירות מילואים ממושך של שנתיים וחודשיים. במהלך השירות הקרבי הכיר את אסממאו טפרה, ששירת אף הוא כמעט שנתיים במילואים. לאור זאת, הקשר העמוק שנרקם בין השניים בשטח הפך במהרה לשותפות עסקית מצליחה וחזקה.

חגיגה של טעמים במחירי מפעל
"שיווק ארין" מציעה חוויית קנייה מתוקה במחירי מפעל נגישים במיוחד, עם שפע הנחות ומבצעים שווים. במקפיאי החנות תוכלו למצוא את המותגים המובילים והאהובים ביותר: שטראוס, נסטלה, גלידות רוסיות, פלדמן, בן אנד ג'ריס, לצד סדרות פרימיום יוקרתיות של מותגי על כמו פררו רושה, רפאלו, לואקר, קינדר בואנו, פופס, סניקרס ועוד.
לצד עולם הגלידות, המקום מציע מענה שלם לחגיגות ואירועים: מוצרים מיוחדים לימי הולדת, בלונים, נרות, עמדת ניפוח בלונים במקום, פרלינים משובחים להעשרת אריזות שי, ביצי הפתעה, שתייה קלה, לקקנים, הטרנדים הכי חמים לילדים מהטיקטוק ופירות קפואים באיכות גבוהה להכנת שייקים מרעננים בבית.
ב"שיווק ארין" מציעים גם מבצעים שאסור לכם לפספס, בין היתר תוכלו למצוא מגנום וטילונים גדולים של שטראוס 3 ב-27 ₪, בן אנד ג'ריס (2 יחידות גדולות) ב-38 ₪, גלידוניות (כולל אפשרויות פרווה) ב-47 ₪ גלידות קראנץ: 3 ב-25 ₪, מגנום דובאי ב-12 ₪, קינוחי פירות מרעננים ב-12 ₪, גלידות משפחתיות "לה קרמריה", 2 ב-42 ₪ ועוד.

אתם מוזמנים להגיע, ליהנות מהשירות החם ולהתפנק על המדפים העמוסים, או להזמין משלוח מתוק ישירות אליכם בתיאום טלפוני מראש.
כתובת: דוד כהן 7, אור יהודה, לניווט לחצו כאן
להזמנות ומשלוחים בתיאום מראש 050-7590364
שעות פעילות: ימים א'-ה': 10:00 – 20:00
יום ו': 08:00 – 18:00
גולדה
אל גולדה הגענו כשהיינו בחשק למשהו קר שיצנן אותנו אחרי גל החום האחרון והשרב הנורא שפקד אותנו. נכנסנו למצוא גלידה טעימה שתצנן אותנו ולהפתעתנו גילינו מגוון גלידות מעולות בשלל טעמים שגרמו לנו ללקק את האצבעות בחיוך. בננה תמר, פסיפלורה, שוקולד, מנגו ועוד טעמים הם רק חלק ממה שיש לגלידריה להציע. בכוס או בגביע, עם פיצפוצי שוקולד מלמעלה או סוכריות צבעוניות, מה שתרצו תקבלו וכל זה במחיר פייר שמבטיח חוויה מדהימה.
כתובת: אריק איינשטיין 1, אור יהודה
טלפון: 03-7797577
גלידות פלדמן
זה נכון שיש משהו ממש כיף להיכנס לגלידרייה ממוזגת ולראות את המקרר המלא בגלידות קרמיות שרק מחכות שנאכל אותן אבל ביחד עם התענוג הזה יש אנשים שהאהבה הגדולה שלהם בחיים היא דווקא גלידות על מקל ובקופסא מהסוג שקונים בסופר ורק מחכים לפתוח ברגע שמגיעים הביתה.
קרלו גלידות היא חנות המפעל שמזמינה אנשים פרטיים לקפוץ ולהינות מאינספור סוגי גלידה ושלגונים מוכרים וטעימים. מעבר לגלידה מומלצת המקום מציע גלידות בקופסא בטעמי מלבי, טירימיסו, בקלוואה, וניל בראוניס, טעמי פירות ושוקולדים. גלידות על מקל בטעמי טריקולד, שוקולד פאדג', שוקולד מריר ופקאן ועוד אינספור גלידות על מקל מוכרות ואהובות שעליהן גדלנו.
הכי חשוב זה שמכיוון שהגלידות מגיעות מחנות המפעל אז המחירים טובים וזולים יותר משאר המקומות ומאפשרים לנו לקנות הרבה יותר גלידות!
כתובת: המפעל 3, אור יהודה
טלפון: 03-5331491
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News