זה לא כל כך נעים לראות ממ"ד סגור – בטח שלא בזמן אזעקת אמת. הדבר קרה היום בצהריים לתלמידי חטיבה בגני תקווה.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
בסביבות השעה 13:00 בצהריים נשמעה אזעקת אמת באזור המרכז, לראשונה מזה זמן יחסית רב. התלמידים שהגיעו לממ"ד גילו שהוא נעול ונאלצו למצוא בזמן האזעקה מרחב מוגן חלופי, כמו חדר המדרגות בבית הספר.
משיחה שערכנו עם אבא לתלמידה נאמר: "ביתי אמורה להגיע בזמן אזעקה לממ"ד שהיה סגור, היא הלכה לממ"ד אחר שנמצא בקומה, אך הממ"ד היה עמוס בילדים ולא היה מקום. היא נאלצה לחפש מרחב מוגן אחר לבסוף חזרה לממ"ד שנפתח דקות ארוכות לאחר האזעקה".
מעיריית גני תקווה נמסר: "מנהל אגף החינוך בדק מול מנהלת בית הספר, והממ"ד אכן היה נעול כיוון שהוא מהווה חדר מוסיקה. הובהר למנהלת בית הספר שכל הממ"דים צריכים להיות פתוחים וכך יהיה".
עוד נמסר כי לא ידוע על נפילות, פגיעות רסיסים או נזק בשטח העיר כתוצאה מהמטח.
אולי יעניין אותך גם: הורוסקופ שבועי: תחזית לילידי כל המזלות 17.12.2023-23.12.2023, קרפור שוברת את השוק: באגט צרפתי רק ב- 1.90 ש"ח
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]