שבת , אפריל 19 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / ישראל גל למנכ"ל נת"ע: "הסדר את הנתיבים בצומת בר אילן"

ישראל גל למנכ"ל נת"ע: "הסדר את הנתיבים בצומת בר אילן"

ראש עיריית קריית אונו שלח את המכתב ביום ראשון, וזאת לאחר תלונות רבות של תושבים על פקקים איומים מאז בוצעו עבודות באזור הצומת ביום חמישי האחרון. מנת"ע נמסר: "לכל הסדר תנועה יש חבלי לידה"

עומסי תנועה. צילום אילוסטרציה canva
עומסי תנועה. צילום אילוסטרציה canva

ראש עיריית קריית אונו ישראל גל שלח ביום ראשון האחרון מכתב למנכ"ל נת"ע חיים גליק, ובו דרש ממנו גל לבצע "הסדרה מידית של נתיבי התחבורה והתזמונים בצומת בר אילן".


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


המכתב נשלח לאחר שביום חמישי שעבר ביצעה חברת נת"ע שינויים בהסדרי התנועה בצומת הרחובות אהרון קציר בקריית אונו, בחיבור עם דרך בר אילן, בסמוך לקמפוס.

במכתב רשם גל: "הסדרי התנועה וצמצום נתיב פנייה שמאלה לכביש מספר 4, לא כללו שינויים מתחייבים בתזמון הרמזורים, כמתחייב משינויים אלה. בשל כך נוצרו עומסי תנועה בלתי נסבלים וכעס גדול בקרב תושבי קריית אונו.

על אף פניות מידיות מטעם העירייה אל גורמי המקצוע מטעם משרדכם (נת"ע) עוד ביום חמישי, הנושא טרם טופל.

לאור האמור, נדרש טיפולכם המידי לתיקון הפגם המתואר, ומענה מידי לפנייתנו בהחזרת נתיב נוסף לפנייה שמאלה ו/או פתרון אחר במתחם, כך שיתאפשר לתושבי קריית אונו לצאת מהעיר לכביש מספר 4 בקלות ובמהירות".

פנינו לחברת נת"ע לקבלת תגובתם לדברי גל וזוהי התגובה:

"נת"ע בוחנת בימים אלה את הסדר התנועה המדובר באמצעות כלים שונים בהם רחפנים, תזמון תוכנית רמזור ועוד, וזאת על מנת לשפר את התנועה במקום. מן המפורסמות, שלכל הסדר תנועה, ובטח שבהסדר משמעותי כמו המדובר יש חבלי לידה ותקופת הסתגלות, ואנו מאמינים כי בימים הקרובים העומס יצטמצם.

בתוך כך, מתנצלת נת"ע על ההפרעה, ומזכירה כי בתוך מספר שנים ייהנו תושבי העיר מנסיעה מהירה בטוחה ואמינה בקו הסגול במסגרת רשת הרק"ל בגוש דן".

אולי יעניין אותך גם: המלצות מד"א לקראת צום ט' באב

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

2 תגובות

  1. תכנון התנועה כושל מראשיתו.
    חוסר הבנה מוחלט.
    הפקקים רק יתרבו.
    התוספו שלוש מערכות רמזורים כחלק מפרויקט הרכבת הקלה, שתתחיל לפעול, במקרה הטוב, עוד ארבע שנים !!!!

  2. שישראל גל ידאג גם לתזמון הרמזורים בתוך קרית אונו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

עבודות בכביש. צילום אילוסטרציה canva

בשבוע הבא החל מיום א' עבודות תשתית בכביש 461

תפריט נגישות