גל ההתפטרויות המטלטל בעיריית קריית אונו לא עוצר. לאחר עזיבתם של שני מנהלי אגף הביטחון, החירום והפיקוח בזה אחר זה, גם המנהל השלישי, הגיש את מכתב ההתפטרות לאחר חודשיים בלבד בתפקיד. סדרת ההתפטרויות החריגה, בזמן מלחמה ובפתח שנת הלימודים, מותירה את המערך הביטחוני של העירייה במצב של חוסר יציבות מתמשך.
מערך אגף הביטחון, החירום והפיקוח של קריית אונו מטפל בנושאים חשובים כגון:
הפעלת מרכז הפעלה והמוקד העירוני.
יחידת השיטור העירוני- היחידה עובדת עד היום ונותנת מענה 24/7 לכל פניית מוקד בנושאי רעש, הפרעות בתנועה, אירועי ביטחון וכו'.
מרכז השליטה במצלמות הפזורות בעיר, למניעת ונדליזם, האכיפה נגד חניית רכבים בניגוד לחוק והשלכת פסולת והגברת תחושת הביטחון של התושבים.
מערך החירום בעירה כולל חידוש והחלפת כל ציוד החירום, יחידת הסע"ר העירונית שכוללת עשרות מתנדבים תושבי העיר, הכשרות ואימונים שוטפים במהלך כל השנה של צוותי הסע"ר.
הכול החל עם התפטרותו בספטמבר 2024 של עדי מעוז, ששימש כמנהל האגף במשך כ 11 שנים. עזיבתו, לאחר תקופה כה ארוכה, הייתה אירוע חריג ופתחה את גל השינויים.
מחליפו של עדי מעוז מונה בספטמבר 2024, אך כהונתו הייתה קצרה הוא כהן כ- 10 חודשים בלבד והתפטר בחודש יוני 2025.
החודש שוב התפטר קצין הבטחון, החירום והפיקוח השלישי במספר, שנכנס לתפקיד רק ביולי 2025, שהודיע על עזיבתו לאחר כחודשיים בלבד. ההתפטרות המהירה שלו, אחרי קודמיו, מעוררת תמיהה רבה ומחדדת את סימני השאלה לגבי התנהלות האגף.
גל ההתפטרויות הבלתי פוסק, בתקופה רגישה של מתיחות ביטחונית מתמשכת, מטיל צל כבד על המוכנות של העירייה להתמודד עם אתגרי חירום וביטחון. בזמן שתושבים רבים דואגים לקראת החורף ובתי הספר, התפטרותם של בכירי אגף הביטחון עלולה ליצור בלבול ופגיעה בתפקוד השוטף ובניית תהליכים ארוכי טווח.
העירייה תצטרך כעת, בפעם הרביעית בתוך שנה, למצוא מנהל חדש לאגף קריטי זה, ולשקם את האמון ביציבות הניהולית של מערך הביטחון העירוני.
אולי יעניין אותך גם: מ-2.1 ועד 9.5 מיליון ש"ח: שוק הנדל"ן של קריית אונו לקיץ 2025
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אגף הביטחון בעריית קרית אונו לא מתפקד
אין ביטחון בעיר , אין פיקוח ואין אבטחה
מעניין שראשת העיר טרחה להצטלם ולהתהדר בזמנו בדף הפייסבוק שלה עם מנהל אגף הביטחון החדש מר עידו אבניאלי שמונה לפני שנה תחת עדי מעוז שהתפטר,
אבניאלי התפטר מהתפקיד אחרי 10 חודשים בלבד המחליף שמונה לאבניאלי הוא מר אילן קרני .
מה שמוזר הוא שראש העיר שאוהבת לעלות כל שעה פוסט לסטורי שלה אפילו לא טרחה לפרסם אף מילה על כך שאבניאלי התפטר ושמר אילן קרני הקב"ט השלישי תוך שנה מונה למחליף ( את הכביסה המלוכלכת משאירים בבית) .
משהו רע קורה באגף הביטחון של עיריית קריית אונו
זה בדיוק מה שקורה כאשר בוחרים רשאת עיר בלתי מיומנת. זה התבשיל שרקחנו וזה טעמו! ואגב זה רק קצה הקרחון. תבדקו את הפער בין ההבטחות שנתנו לפני הבחירות לביצוע בשטח כדוגמת ציר אשכול