מדוע שעות הבריכה העירונית באור יהודה כה מצומצמות? את השאלה הזו שאלו תושבים באור יהודה שנחשפו לשעות הפעילות שלה בחודשים מאי ויוני. תושב נווה סביון: "אור יהודה היא עיר שנמצאת בתנופת צמיחה אדירה עם כ-40,000 תושבים ובכל מה שקשור לבריכה העירונית יש כאן פערים אדירים לעומת מה שמקבלים בערים אחרות. שעות הפעילות של הבריכה מצומצמות מאוד וברוב השבוע, בימים שני- חמישי עומדות על 4 שעות בלבד, בין 14:00 ל-18:00 שכחצי שעה לפני הסיום צריך לפנות את הבריכה. אם לא די בכך, ישנם עוד יומיים, ראשון ושישי שמיועדים לגברים ונשים, כלומר לציבור הדתי, כך שכמעט ולא נותר זמן לציבור הכללי ליהנות מהבריכה, חוץ מיום שבת. אמנם מדובר על תחילת הקיץ, אך הימים מתחממים ובריכה היא פתרון מעולה לימים האלו. אבל בגלל השעות המאוד מוגבלות כמעט ולא ניתן ליהנות ממנה."
תושבת בית בפארק: "אנחנו משלמים ארנונה יחסית גבוהה על המגורים בעיר והיינו מצפים שתהיה תמורה לאגרה בקיץ עם בריכה עירונית שפתוחה שעות רבות ובה נוכל לבלות עם הילדים. בסוף כולנו אנשים עובדים והשעה 14:00 היא לא שעה נוחה, ובנוסף הבריכה פועלת ברוב השבוע 4 שעות בלבד. בפועל כל שנה אנחנו נאלצים ללכת לבריכות של ערים סמוכות. הגיע הזמן שמישהו ייקח אחריות על הבריכה כדי שתושבי אור יהודה באמת יוכלו ליהנות ממנה."
מעיריית אור יהודה נמסר בתגובה: "שעות הפעילות של הבריכה העירונית נקבעות בהתאם לביקושים ולצרכים שעולים מהשטח. מטבע הדברים, שעות הפעילות מתרחבות משמעותית בחודשים יולי ואוגוסט בזמן החופש הגדול. הטענה בדבר העובדה שמתקיימים גם ימי שחיה בהפרדה, לא ברורה ואף תמוהה, שכן מדובר בבריכה עירונית ולא בבריכה פרטית ותכליתה לספק מענה לכל קשת האוכלוסייה בעיר, ולא למגזר ספציפי. הבריכה היא של כולם ושעות הפעילות הללו נהוגות במשך שנים תוך התחשבות מרבית בכלל המגזרים בעיר. בהזדמנות הזו אנו מזמינים את כל תושבי העיר ליהנות מעונת הרחצה שנפתחה ביום חמישי".
להצטרפות לקבוצת העדכונים בזמן אמת >> לחצו כאן
קרה משהו מעניין בשכונה? נתקלתם בסיפור שחייבים לספר? צרו איתנו קשר במייל [email protected] או בוואטסאפ
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News 


