האירוע החל בתחילת חודש אוגוסט, סמוך לשעה 06:00 בבוקר, אז התקבל דיווח במוקד 100 של המשטרה על אירוע דקירה ברחוב העצמאות ביהוד.
הנער תושב יהוד, פונה במצב בינוני (עפ"י גורמי רפואה) לקבלת טיפול רפואי.
שוטרי תחנת מסובים פתחו בחקירה, החלו באיסוף ממצאים ועדויות מהזירה. זמן קצר לאחר מכן, החשוד במעשה, תושב אור יהודה, הגיע לתחנת המשטרה והסגיר את עצמו לידי החוקרים, שם נעצר לחקירה.
עפ"י החקירה שנוהלה במחלק הנוער, הקורבן שהה יחד עם חבריו בפארק ביהוד ולמקום הגיע החשוד לו יש הכרות מוקדמת עם הקורבן. במהלך השיח שהתפתח בין השניים, החשוד שהחל לקלל את הקורבן, שלף סכין מתקפלת ודקר את הקורבן בגב ובבטן ונמלט מהמקום עם הקורקינט של הקורבן.
מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת בבית המשפט לנוער. ביום חמישי האחרון, עם התקדמות החקירה, הגישה יחידת התביעות המשטרתית הצהרת תובע נגדו. הפרקליטות צפויה להגיש נגדו כתב אישום בימים הקרובים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]