אם עד עכשיו ההתלבטות של תלמידי מקיף יהוד הייתה איזה כריך להביא מהבית, שנת הלימודים החדשה מביאה איתה דילמה קולינרית מסוג אחר. החל מה-1 בספטמבר, קיבלו את פניהם שני פוד-טראקים צבעוניים בכניסות לבית הספר: "הקפטריה של טליקו" בגרסה חלבית המציעה טוסטים וסמבוסקים, ובגרסה בשרית עם מנות ביתיות כמו קוסקוס ושניצל. המיזם החדש שם סוף לתקופה ארוכה בה נאלצו 2,000 תלמידים להסתפק באוכל מהתיק או ממכונות, ומביא איתו ניחוחות של בישול טרי ישירות לחצר בית הספר.
שוחחנו עם מיטל עוזרי הבעלים שנמצאת בעולם המזון בבתי ספר משנת 2018, למקיף יהוד היא מגיעה לאחר שהות של כמה שנים בהפעלה וניהול קפיטריות בבתי ספר בעיר גבעתיים והשנה היא מביאה את עולם הפוד טראק למקיף יהוד.
מיטל עוזרי מספרת: " אנחנו צוות של 6 נשים, ההקמה החלה ביולי היו בלת"מים כמו שיש בכל הקמה שהיא מכילה את האתגרים שלה והיום אנו בעיקר מתרגשות לפתוח את השנה ולהפגש עם התלמידים שאותן אנו מדמיינות כבר חודשיים. האוכל בפוד טראק כולל אפיה ובישול במקום. שמנו דגש שהאוכל יהיה הכי טרי, כל יום נבשל לאותו יום במחירים נמוכים, אנו נפעל בין השעות 8:00-15:00 ותהיה אפשרות לקחת אוכל הביתה".
מנות הדגל
בבשרי: קוסקוס עם מרק ושניצל (25 ש"ח, ללא שניצל 15 ש"ח) ובחלבי: טוסט הבית שיכלול מגוון גבינות, רוטב סודי וזיתים בפיתהטוסט בייגלה (15 ש"ח) וסמבוסק גבינות עם הרוטב הסודי הזיתים והביצה (15 ש"ח ללא ביצה, 18 ש"ח עם).
אריה ברנע מנהל תיכון מקיף יהוד: " חשוב לנו לדאוג לתזונה איכותית וביתית לתלמידים שלנו; לא רק בשל הקשר בין הגוף, לקיבה וכפועל יוצא הגברת יכולת הלמידה אלא גם בשביל האווירה הבית ספרית ובטיחותם של הילדים. כאשר בהפסקות תלמידים רבים יוצאים לקנות אוכל בחוץ איננו יכולים לקחת אחריות על ביטחונם ובוודאי שהחוויה החברתית בבית הספר נפגעת. אנו מתחילים את השנה ברגל ימין ואני מאחל למיטל עוזרי ולצוותה הצלחה רבה בהאכלתנו – צוות המורים והתלמידים. שנזכה לשנה שקטה בה כולם יחזרו הביתה".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אלופות!!!!
ווואוו האוכל טעים ברמות
הקוסקוס אמלה ממש טעים