יום שישי , אוקטובר 17 2025
דף הבית / בחירות 2024 / פרשנות: האם ליאור גלבוע ויעלה מקליס צפויים להתמודד בסיבוב שני?

פרשנות: האם ליאור גלבוע ויעלה מקליס צפויים להתמודד בסיבוב שני?

סיור בקלפיות ביהוד מונוסון, מעלה שני שמות בולטים, ליאור גלבוע וראש העיר יעלה מקליס. האם הבחירות ביהוד לא יוכרעו בסיבוב ראשון? קולות מהשטח

יעלה מקליס. צילום:דוברות יהוד מונוסון. ליאור גלבוע. צילום: מיקי סוויסה
יעלה מקליס. צילום:דוברות יהוד מונוסון. ליאור גלבוע. צילום: מיקי סוויסה

ברחבי יהוד מונוסון התחיל יום הבחירות בעצלתיים.  אין כמעט אווירת בחירות בעיר, ונראה כי אחוזי ההצבעה לא הולכים להיות גבוהים.

ביהוד מונוסון ישנם 4 מועמדים לראשות העיר, מה שמעלה את הסיכויים לסיבוב שני. על פי הסקרים לא נראה כי מי מבין המועמדים זוכה ל40% תמיכה, ולכן סיבוב שני כנראה יתקיים ב10.3.24. מסתמנים כרגע שני שמות בולטים: ליאור גלבוע ויעלה מקליס.

מסיור בין הקלפיות ושיחות עם תושבים עולה, כי הפתעת הבחירות ביהוד עומד להיות ליאור גלבוע. שמו מוזכר כאלטרנטיבה לסיום שלטונה אחרי עשר שנים של יעלה מקליס ביהוד. מקליס בשעתו התחייבה כי תכהן רק שתי קדנציות, אבל החליטה להתמודד לבסוף על קדנציה שלישית.על פי התרשמותנו מהשטח, מקליס עדיין זוכה לאמון רב בשכונת קריית הסביונים, אך התרשמותנו מהשטח היא כי רוב תושבי מונוסון מתכוונים להצביע לאמנון סעד וליאור גלבוע. זוהי כמוכן רק התרשמות, והנתונים הסופיים עשויים להראות תוצאה אחרת.

מספרת אחת התושבות בקלפי אחריה שסיימה להצביע: "אני אומנם לא מכירה את ליאור גלבוע, אבל אני מרגישה שיהוד הולכת אחורה וצריך לרענן את המנהיגות".

מנגד, תושב אחר שהגיע להצביע עם ילדיו מרוצה מהשלטון הקיים: ״אני מרוצה מתפקודה של מקליס וחושב שהיא צריכה להמשיך, אנחנו בתקופת מלחמה, זה לא זמן לשינויים גדולים".

נראה ליאור גלבוע ימשיך את המומנטום של העלייה כרגע בשיעור ההצבעה, העולה מסיור הקלפיות שלנו. הערכתנו היא ששני מועמדים אלה לפי המספרים כרגע יעלו לסיבוב שני, אלא אם כן יהיה שינוי נוסף בתמונת הקלפיות עד סגירתן. נא תשומת הלב לכך שמדובר בהערכה מוגבלת בלבד, ומהתרשמות מסיור שטח שאינו נותן תמונת מצב מלאה כמובן.

אולי יעניין אותך גם8 שעות לאחר פתיחת הקלפיות: אחוזי הצבעה נמוכים לעומת 2018

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

2 תגובות

  1. ליאור גלבוע ראש העיר הבא!!!!

  2. היי. כיום אחרי הבחירות. יעלה. היתה. טובה. מאוד. אבל. עליה. וקוץ בה. יש לה. חינוך אחר. ככה היא רוצה ללמד את תושבי יהוד. לא כול אחד יוכל לקבל. החלפות מדי אנשי מיקצוע. בעלי השכלה. יש לה קבלות את הבג מקום יפה היא הובלה. את הרווחה. מקום חדש. לשמעון. נתנה מקום. חנות. לכול מי שצריך. יש לה עוד. קבלות. על עבודה קשה. השירים הריקודים. אני אישית. נפגעתי. ממנה. האוטבוס. עוצר. בסעדיה. חתוכה מורד אותנו 2 תחנות לפני בגשם ללכת ברגל. לא נחמד. אין לנו שרותים. קופת חולים עם צלום. כול דבר לנסוע. מחוץ לעיר. גם כסף גם זמן. המניבוס. מספר 7. משרת את הסביונים בלבד. מתקני ספורט. רק ליד. הסביונים. ההתנהגות. למעלה. מדי. יש ספר. בשם שווים שווים יותר. ככה אנשי יהוד יודעים מה. הם רוצים. נקודה. סירי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

ענבר הימן ז"ל. צילום באדיבות מטה משפחות החטופים

מלווים את ענבר בדרכה האחרונה: הציבור נקרא להצטרף למסע הלוויה

תפריט נגישות