שרה ז'פקו , שחיפשה עיסוק מעניין, הגיעה במקרה לתחום שבו מצליחה לטפל גם בעצמה. שרה: "בעזרת העפעוף אני מאבחנת את האיבר הגוף והמקום שבו חסרים שדות אנרגיה (כאב) ומטפלת בהחזרת שדות האנרגיה אל האיבר/הגוף (ריפוי). המטופל אינו חייב להיות מולי פיזית (רצוי אך לא מוכרח), אני יכולה לטפל בגוף האנרגטי שלו גם מרחוק. כאן אני מציעה לכם – תעזבו את השכל תנסו ותראו כיצד זה עובד!
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
כיצד הגעת לביו אנרגיה ועפעוף?
"במסגרת החיפוש שלי אחר עיסוק מעניין, התוודעתי אל המכללה הביו-אורגונימית של ד"ר נוגה גזית, ומשם התחיל הרומן הגדול ביני לבין הארגונומי. התאהבתי והתנסתי. חשבתי לעצמי 'מקסימום זה יצליח'..הרבה מאוד מטופלים מגיעים אליי לסדנה בה אני מלמדת את טכניקת העפעוף שהיא הבסיס לשיטה. המטופלים לומדים לטפל בעצמם ובסובבים אותם".
מה זה אומר?
"חוסר בשדות אנרגיה באיבר מסוים או בגוף, מעיד על חולי , כאב אי זרימת אנרגיה לאיבר או לגוף.מה שאני עושה, אני מחזירה אנרגיות לגוף".
כיצד נעשה הטיפול?
"אני מאבחנת באמצעות העפעוף, היכן בגוף חסרים שדות אנרגיה (כאב), מהו האיבר הכואב ועם העפעוף אני מחזירה שדות אנרגיה לאיבר ולגוף".
לפרטים: שרה ז'פקו
הטיפולים נעשים בקליניקה, בשכונת קריית האמנים, מצליח, רמלה.
הסדנאות: בקליניקה, בקריית אונו, ובקרוב גם בראשון לציון.
טלפון: 052-2542954
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]